Aquest matí m’he llevat un pel més tard, he sortit de casa a les sis i mitja passades, no volia fer gran cosa, ahir vaig sortir fort i avui tocava donar-li un pel de descans al cos, així que he pensat en fer series, per mirar de pujar el nivell de lactato.

He pujat la Fita, baixat cap als Holandesos i corriol de la Casa Nova al creuament de la Fassina i Jafra. Pujada a Jafra, seguit fins a la Plana Novella, he creuat la urbanització per anar a buscar la pista que puja a Vallgrassa, d’allà cap a la carretera del Rat Penat i he mirat de fer alguna trialera de tornada, he agafat la trialera del pàrquing de la carretera i després la trialera que surt a la dreta, que va a parar a una masia i després de la cadena a la pista de Can Lluça cap als Holandesos, Caçadors, Fita avall i a casa.

La idea era mirar de mantenir el cor per sota al 75% de la meva capacitat cardíaca i a les pujades, mirar de fer un esforç extra per fer-lo passar del 90% com a mínim, i mirar de mantenir-lo per sobre el màxim que pogués, es a dir series.

Ho he fet a la pujada de la Fita un parell de cops, després cada cop que hi havia una petita pujada, coneguda, baixar un parell de pinyons i mirar de donar-li al màxim, aguantant el mal de cames, però veien com el pols puja ràpidament, també baixa molt ràpidament.

He trobat el Joan Manel, jo tornava, un pel abans dels Holandesos, ell anava en sentit Can Lluçà, ens hem parat a xerrar una estona, esta bé, tan la seva família com ell, cosa que m’ha alegrat molt. A     veure si ens veiem el cap de setmana pedalant.

En resum, he arribat a casa amb 27,23km que he fet amb 1h 26m, a una mitja de 18,8km/h, un desnivell positiu de 560 metres i negatiu de 549 metres, una mitja cardíaca de 129 ppm que es el meu 74% i una màxima de 166 ppm que es el meu 95%, objectiu aconseguit 😉 la potencia mitja de 195W, la màxima de 1081W, la cadència mitja de 75 rpm, el meu consum energètic de 1018 calories, i una bona temperatura, mínima de 11 graus i màxima de 21 graus.

Una de bona es que avui es el dia que he mantingut més potència en 30 segons, per ser exacte 671W durant 30 segons. Això vol dir que a part d’anar recuperant sensacions, vaig recuperant la forma física 😊

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27401 m
Total climbing: 609 m
Total descent: -604 m
Download file: 28_05_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix