Matí de diumenge, tornem a la “normalitat” de sortit tots, després d’unes bones vacances. Avui hem fet una ruta semi-nova, si més no per la resta.

El Damià i en Josep Maria que havien confirmat, han anul·lat a última hora, el Jorge ha dit que ens veiem a Can Lloses, per tan he pensat que no hi hauria ningú al Caprabo de Sitges.

He donat 5 minuts de cortesia, per si venia algú, però he marxat sol cap a Sant Pere de Ribes, havíem quedat a les 7:50 a Can Lloses.

El Jorge ha aparegut primer i en Joan Manel uns minuts més tard.

Hem donat marge fins a les 8:00, i hem marxat carretera d’Olivella els 3.

Entrada a la dreta cap al Mas de Can Giralt i cap al camp de futbol de Mas Milà, després cap a Can Suriol, a la carretera d’Olivella.

Hem entrat a la pista que va cap a Les Gunyoles, i tan bon punt passes la cadena, on habitualment seguim recte, hem anat a l’esquerre, una pista que puja una bona estona.

Aquesta part de la ruta d’avui era nova pel Jorge i per en Joan Manel, jo fa anys que no la feia i em venia de gust.

Vas pujant per pista, però puges constant, hi ha com esglaons on planeja un pel i després hi ha una pujada curta però intensa i així fins arribar a una mena de plaça asfaltada.

Delimita entre la part de dalt de l’Arboçar i de Cal Surià.

A l’esquerre cap a uns dipòsits d’aigua i avall cap a la dreta, buscant les torres de llum, direcció cap a Can Trabal.

M’he colat a la baixada, i volia baixar per una mena de trialera molt pedregosa, que no he trobat, hem baixar per una pista i uns corriols, però molt factibles.

Al arribar a baix de tot, he vist la trialera que volia fer a mà dreta.

Hem creuat la carretera i pujar per darrera fins arribar, seguint les torres d’alta tensió, al corriol que fem passat Can Trabal cap al dipòsit d’aigua.

Hem baixat cap a Can Trabal, pista cap a Viladellops, la part final pels corriols de darrera, evitant pista i hem acabat pujant a Viladellops per la pista de sota i baixat cap a l’antiga carretera de Canyelles, per l’entrada normal del poble.

Un cop a baix, cap a Sant Miquel d’Olèrdola i passat per sota del pont de la C15 hem creuat i hem agafat la pista que puja cap a Canyelles, cap a la urbanització La Cogullada.

Hem aconseguit passar la part de la cadena tots tres, però amb una suada important.

Foto de rigor, un plàtan que han menjat el Jorge i un altre en Joan Manel i baixada cap a Canyelles poble, evitant carretera.

Sortida del poble, per darrera de la benzinera cap a creuar la C15 per sobre i anar a buscar la urbanització Vora Sitges.

Aquí hi ha un parell de pujades fortes i una final important, la que et deixa a punt d’arribar al Montgros.

L’hem feta tots tres, en el meu cas he arribat, com sempre em passa aquí, al 100% del pols cardíac, la resta m’han dit que també han pujat de voltes el cor moltíssim, però l’hem aconseguit pujar tots 3 sense fer peu.

Ja a la urbanització els Vinyals, hem anat a buscar la baixada a Ribes per les trialeres que hi ha a mà esquerre, les que acabes pel formiguer gran que hi ha a l’esquerre, es un formiguer artificial que hi entra una persona, però es particular i ens entenem perfectament quan diguem per on hem tornat.

Creuada de la carretera i baixada cap al Castell per trialeres.

Ja a Sant Pere de Ribes, hem anat cap al col·legi de La Riera, en Joan Manel s’ha acomiadat cap a casa i el Jorge i jo hem tornat pels Vinyedos, cap a Puigmoltó, i per Rocamar cap a casa, m’he acomiadat d’ell a la rotonda d’entrada a la Plana Est i jo he arribat a casa pel passeig.

M’han sortit 46,13km que he fet amb 2h 41h a una mitja de 17,1km/h, amb un desnivell positiu de 811 metres i negatiu de 786 metres, una mitja cardíaca de 128 ppm que és el meu 74% i una màxima de 173 ppm que és el meu 100%, una cadència mitja de 77 rpm, una potència mitja de 178W, una màxima de 916W i un consum energètic de 1729 calories. Bona temperatura, però molta humitat, hem suat tots com a garrins, la mitja de 19,9 graus, una màxima de 26 graus, però molta xafogor, moltíssima.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 46497 m
Total climbing: 938 m
Total descent: -949 m
Download file: 05_09_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix