Matí de dissabte, ahir li vaig muntar pedals nous a la Ninet Jet9RDO, aquest matí havia d’estar a les 9 a casa, he fet una sortideta curteta amb la Jet aquest matí, alguna trialera per no perdre la costum.

Pedals muntats, i abans de sortir, calibrar el Rotor 2InPower, el potenciòmetre, ja que he tocat pedals.

He encarat la Fita, sense gaires problemes de transit, eren les 7:40.

Pujada cap al Caprabo, he mirat de pedalar el millor possible, es a dir, 80% avall i 20% amunt, i amb el potenciòmetre es senzill de poder veure, i mirant de pujar potència.

Sortideta curta, però de força, es a dir, un entrenament.

La pujada al Collet de la Fita bé, sense problemes, amb un molt bon temps, he mirat el temps al pi del revolt de les basures i he pensat que duia un bon temps.

Al mirador dels caçadors, he pitjat el botó de Lap del Garmin, amb 20 minuts 23 segons per fer 5.76km amb una mitja de 17km/h, un desnivell de 243 metres positius, una mitja cardíaca de 150 ppm i una màxima de 168 ppm, que és relativament alta. M’ha donat una mitja de 305W fins al mirador, que son 3,72W/Kg, no està malament.

He baixat i a la dreta cap als Holandesos.

Han posat ciment al revolt de baixada, ja ho vaig veure abans d’ahir que hi vaig passar.

Just passar la part de ciment, a l’esquerre m’he ficat per la trialera que baixa al Fondo de les Llenties i fins avall, al creuament de La Fassina i cap a Jafra.

Pujada cap a Jafra per la trialera del revolt, com sempre, i deixant Jafra a l’esquerre, he entrat després de la cadena cap a la trialera que hi ha sobre de Jafra, la que et deixa a la riera i baixes fins a la pista de la Fassina a Quatre Camins.

Pujada cap als Masets de Dalt i a l’esquerre després del pi i de la cadena per la trialera que et dur a dalt de tot, i que creua la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

Baixada per la trialera de darrera i per la pista avall cap a Mas Milà.

Sense arribar-hi, a l’esquerre, pel GR marcat, després de passar la cadena, pujada cap a Can Pere de la Plana i baixada cap a Can Lloses per la Granja Escola.

Des de Can Lloses, ja per pista, cap a Sitges, fins a les Casetes d’en Portacreu i he anat a la dreta, cap a Vallpineda, per pujar des de Can Bruguera fins a Santa Bàrbara i baixada cap al passeig i cap a casa.

M’han sortit 24,45km que he fet amb 1h 27m a una mitja de 16,8km/h, un desnivell positiu de 547 metres i negatiu de 552 metres, una mitja cardíaca de 133 ppm que és el meu 77% i una màxima de 168 ppm que és el meu 97%, una cadència mitja de 75rpm, una potència mitja de 192W, una màxima de 680W, un consu energètic de 1003 calories i bona temperatura, 11 graus de mínima i mitja de 13,4 graus, he anat d’estiu

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 24577 m
Total climbing: 588 m
Total descent: -586 m
Download file: 15_05_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix