Diumenge vàrem sortir, dilluns descans, tinc un mal a la cama dreta, al nervi ciàtic que no em marxa de fa setmanes, i descansar un dia crec que es bo.

Dimarts sortida amb la Yolanda i la Greta a córrer, fins al mirador dels caçadors i tornada, a ritme tranquil, es a dir, descans de cor, no pas de cames.

Avui dimecres tenia un pel més de marge en temps, i volia mirar de fer desnivell amb pocs quilòmetres.

He sortit de casa que devien passar uns minuts d’un quart de set del matí, Caprabo, Collet de la Fita, Mas Maiol i baixada a Vallcarca per Mas Quadrell.

Pujada a Can Granada primer i a Campdasens després, a la dreta cap a la carretera del Rat Penat i baixada a Vallgrassa i cap a la Plana Novella.

Pujada a la Plana Novella per la pista que hi ha a la carretera de Can Grau, baixada cap a Jafra i pel corriol de darrera del pàrquing fins a la pista de la Fassina als Masets de Dalt.

Des dels Masets de Dalt, per la trialera després del pi i la cadena fins a dalt, creuar la pista que va de Can Pere de la Plana a Quatre Camins, trialera avall i pista cap a Mas Milà.

A l’esquerre, després de la cadena, per pujar pel corriol cap a Can Pere de la Plana.

Baixada per la Granja Escola, Can Lloses i cap a Sitges per les Casetes d’en Portacreu.

Mal a la cama des de bon inici, crec que es el seient, no es el meu, encara duc la tija i el seient de la KTM del Fer, pendent de rebre la telescòpica de Sram, dur més de 4 setmanes per una reparació en garantia, un pel trist, tot s’ha de dir.

El GPS a la porta de casa em donava 40,07km que he fet amb 2h 10m a una mitja de 18,4km/h, amb un desnivell positiu de 911 metres i negatiu de 902 metres. Es un bon desnivell, amb dues hores i poc i 40 quilòmetres, no està malament. La cadència mitja de 79 rpm, molt bé, la mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i la màxima de 158 ppm que és el meu 91%, la potència mitja de 207W i la màxima de 1082W, el consum energètic en el meu cas de 1618 calories i bona temperatura, tot i que la mínima ha estat de 4 graus, la mitja de 9,3 graus però amb sol i el sol escalfava bé.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 40250 m
Total climbing: 969 m
Total descent: -960 m
Download file: 17_03_2021.gpx

Digues si t'ha agradat

Comparteix