Avui diumenge, teníem al cap fer la ruta que no vàrem poder fer el diumenge passat pel mal temps, anar fins a Begues, pujar cap a La Mola i tornar per la pista de Olesa a Can Grau i cap a Sitges.

A les 7:30 érem el Damià, en Joan Manel, en Josep Maria i jo al Caprabo, el Santi i el Pedro ens han dit que ens esperaven als caçadors.

Hem fet temps, el Fer va dir que vindria, hem aguantat fins a les 7:40, no ha donat senyals de vida i hem fet via pujant la Fita.

Hem trobat el Pedro i el Santi just passar el pàrquing del Collet de la Fita.

El Santi ha preguntat pel Fer, i ha acabat dient que segurament fos una broma de les seves, últimament quan diu de venir, no apareix.

Hem encarat les Basures, Mas Maiol, mirador dels caçadors i cap als Holandesos, per seguir la pista cap a Can Lluçà i anar a l’esquerre cap al pàrquing del Rat Penat primer, baixar a Vallgrassa i cap a la Plana Novella.

Des de la Plana Novella, pista cap a Begues, sense pèrdua.

No m’agrada gens aquesta pista, es perfecte per fer-la amb una gravel, però amb la All Mountain es pesada i no aporta res.

Un cop hem arribat a la masia que hi ha a mà esquerre, ens hem reagrupat i hem baixat cap a Begues pels corriols de darrera.

Hem trobat gent, molta gent caminant i ciclistes, suposo que diumenge, fa bon temps i encara amb confinament comarcal, fa que la gent marxi muntanya amunt.

Hem anat baixant fins arribar a la masia on comença la pista de pujada que va cap a les antenes.

La última vegada que la vàrem fer, estava molt feta malbé per l’aigua, l’han aplanat, res de reguerots, plana com si hi acabés de passar la planxa de la roba.

Hem pujat i baixat, per acabar agafant la trialera de rigor que et deixa a la pista de nou i creuant la riera a l’esquerre, comença el corriol que t’acaba deixant a unes vinyes primer i després arribes al desviament per pujat a la carretera, a la cimentera o pots seguir per la riera, que és el que hem fet.

Es més lent, però si no està mullat es pot fer bé.

Surts just abans del pont i has de fer, calculo uns 200 o 300 metres de carretera, per agafar a l’esquerre, després de la cadena, la pista que puja cap a La Mola.

La part inicial té una pujada bastant important, que es pot fer, però s’ha de patir un pel.

En Joan Manel avui anava molt bé, molt ràpid i molt sobrat, se’ns ha pixat com ha volgut pujant, està agafant una forma física molt bona. Abans em costava passar-lo, ara em costa seguir-lo, ja no el puc passar.

Un cop trobes el desviament a la dreta, a l’esquerre puges a la Mola, hem parat a fer la foto de rigor.

No hem pujat a La Mola, anàvem bé de temps, però per pujar a La Mola, arribaríem tard.

El Santi l’hem d’esperar i no té sentit, s’ha comprat una elèctrica perquè no l’haguem d’esperar i no vol pujar més de l’ECO de rigor que no es suficient per anar amb nosaltres.

La veritat es que em treu de polleguera, no entenc perquè no vol anar amb nosaltres, si teòricament ha fet la compra per això, no ho entenc!

Hem baixat per la pista per acabar a la pista que va de Olesa de Bonesvalls a Can Grau.

Hem trobat gent, ciclistes i gent parada a l’avenc de l’Esquerrà, cotxes circulant, la veritat es que massa gent.

Un cop a Can Grau, hem agafat el GR5 que baixa a 4 Camins.

Sembla mentida com canvia la bici de dur una tija telescòpica a dur una tija normal, no es pot comparar, però t’adones com va de bé quan no la durs.

En Josep Maria ha baixat imparable, i el Damià i en Joan Manel els hi ha costat un pel més.

Ens hem reagrupat a 4 Camins i hem anat cap a Can Pere de la Plana, per baixar per la trialera de l’esquerre, bé, tots menys el Damià i en Joan Manel que han seguit recte per fer pista i no agafar la trialera.

Han girat a l’esquerre i els hem perdut, ja que nosaltres hem baixat per la trialera de la dreta i ells pensaven que ho faríem per la de l’esquerre.

Ens he trobat de nou tots als Masets de Dalt.

La tornada per pista, la Fassina, Can Marcer i amunt cap al mirador dels caçadors, Mas Maiol, Basures, Collet de la Fita i cap a casa.

El Santi s’ha acomiadat al creuament de Jafra, ha marxat cap a casa, la resta hem baixat tots plegats.

Molta gent dels caçadors cap a Sitges, tan pujant com baixant, cotxes, gent caminant, amb bici, corrent, massa gent, fins el punt de ser perillós, has de baixar el ritme per evitar tenir un ensurt.

He parat el GPS a la porta de casa que no eren les 11 encara, entrava per la porta de casa a les 11:00, es a dir, temps perfecte.

El GPS em diu que he fet 48,57km amb 2h 57m a una mitja de 16,4km/h, està prou bé. Un desnivell positiu de 1064 metres i negatiu de 1019 metres. La mitja cardíaca de 122 ppm que és el meu 71% i una màxima de 159 ppm que és el meu 92%, una cadència mitja de 76 rpm, una potència mitja de 186W i una màxima de 1086W, en el meu cas un consum energètic de 1977 calories, i fred, tot i que amb el sol s’ha dut molt bé. Mínima de 6 graus i mitja de 9,2 graus.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 48946 m
Total climbing: 1183 m
Total descent: -1197 m
Download file: 14_03_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix