Habitualment quan faig un Campdasens baixo cap a Vallcarca per Mas Quadrell, no m’agrada gaire fer-ho en sentit contrari, però avui ho he fet.

No m’agrada perquè la baixada de Campdasens a Vallcarca es per ciment, i prefereixo baixar per pista amb terra, la pujada es igual.

Ahir vaig arribar a casa amb problemes amb el canvi, seguia tenint problemes.

Cadena nova a finals de gener, plat nou a mitjans de febrer i el canvi no anava bé, així que aquesta setmana he muntat pinyonera nova, i seguia fallant.

Ahir vaig fer un canvi de roda sencera, i amb una roda d’una altre bici, saltava igual, per tan no era de la roda ni del canvi, era de la cadena.

D’ençà que la vaig muntar no hi he fet res, i aquí el problema, algun dia he sortit que plovia i hi havia fang, i suposo que hi havia una capa de fang i brutícia que no deixava treballar bé la cadena.

Ahir al vespre vaig netejar la cadena amb dissolvent i una eina d’aquelles que fas rodar la cadena per dins i la neteja. Al cap d’unes 4 hores, ja seca, li vaig posar cera, no m’agrada treballar amb oli.

Aquest matí la cadena ja tenia la cera seca a sobre, i he pensat de sortir a veure que tal.

Pujada a la Fita amb problemes de transit, he sortit un pel tard i hi havia massa cotxes, cosa que no et deixa pujar a bon ritme.

A l’alçada del Caprabo el Garmin m’ha dit que estava a +4 de forma física, ahir em va dir zero, es a dir, millor que ahir.

He pujat la fita a bon ritme, Mas Maiol i cap al mirador dels caçadors i els holandesos, per pujar fins a Can Lluçà i baixar per Campdasens cap a Vallcarca, per la pista primer i la part de ciment baixant.

La pujada de rigor, cap a Mas Quadrell i d’allà, un cop agafada la pista principal, tornada pel mateix lloc on he pujat.

He anat forçant la cadena amb el pinyó més petit, el que venia saltant de fa un parell de setmanes, i res, no saltava, canviava perfectament.

Es a dir, solucionat, el problema era que no havia fet el manteniment de la cadena que li tocava, tot net i llestos.

Ara si, transmissió nova, ja està bé, amb 2 anys li dec haver fet uns 8mil quilòmetres i he canviat només una cadena, crec que li tocava el plat i la pinyonera.

He parat el GPS a la porta de casa amb 27,1km que he fet amb 1h 18m a una mitja de 20,6km/h, amb un desnivell positiu de 604 metres i negatiu de 603 metres, la cadència mitja de 80 rpm, la mitja cardíaca de 134 ppm que és el meu 77% i la màxima de 156 ppm que és el meu 90%, la potència mitja de 227W i la màxima de 894W, bon temps, tot i que feia bastant de vent, però 10 graus de mínima i 11,2 graus de mitja. En el meu cas, el consum energètic de 1077 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27194 m
Total climbing: 642 m
Total descent: -639 m
Download file: 12_03_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix