Matí de dijous, el dilluns pluja i no vaig poder sortir, dimarts i dimecres per horari, vaig sortir a córrer, avui he sortit amb la bici.

Al gener vaig canviar la cadena, li tocava, massa quilòmetres. Em vaig trobar amb sorolls, i vaig acabar canviant el plat, un Qring de 32 ovalat, fora sorolls.

Però des de fa un parell de setmanes em salten els 2 pinyons més petits quan faig força, i vaig demanar una pinyonera nova, una 1975 de SRAM es a dir un Eagle 10-50 X01.

La vaig muntar ahir i avui he sortit a veure que tal.

He tingut problemes per poder arribar al Caprabo, entre els semàfors en vermell i el mercat que es munta el dijous a Can Robert, he hagut de parar i pujar més lent del normal.

La pega es quan arribo a l’inici de la pujada del Collet de la Fita i el GPS em diu que estic en zero a nivell de forma, es a dir, no estic per sota, però no per sobre, igual que el que marca. Habitualment no em passa això.

He pujat el Collet de la Fita, d’allà fins a Mas Maiol i he anat a la dreta després del mirador dels caçadors cap als Holandesos i després cap a Can Lluçà, però anant a l’esquerre cap a Vallgrassa.

He arribat al pàrquing del Rat Penat primer, baixada cap a Vallgrassa i després cap a la Plana Novella.

Carretera cap a Can Grau i pujada cap a la Plana Novella per la pista de darrera.

Baixada cap a Jafra i pel corriol de darrera del pàrquing cap a la pista de la Fassina cap als Massets de Dalt.

M’he endut el DJI Mini 2 i he parat als Masets de Dalt a fer alguna foto i algun vídeo, he volgut fer un parell de minuts cinemàtics. Us el deixo aquí a sota.

He pujat per la trialera de després de la cadena, cap problema per arribar fins a dalt sense posar el peu a terra, i he creuat la pista que va de Quatre Camins fins a Can Pere de la Plana, per baixar per la trialera de darrera.

Un cop a baix, pista de baixada cap a Mas Milà, per agafar el GR de pujada que va fins a Can Pere de la Plana de nou, d’allà cap a la Granja Escola i cap a Can Lloses primer i cap a Sitges després pujant per les Casetes d’en Portacreu.

M’he trobat que la pinyoner de darrera salta igual, he parlat amb el Fer i potser no es la pinyonera i es l’eix que no aguanta quan li poso el pinyó més petit.

He parat el GPS a la porta de casa amb 32,11km que he fet amb 1h 42m a una mitja de 18,9km/h, amb un desnivell positiu de 670 metres i negatiu de 679 metres, una cadència mitja de 80 rpm, una mitja cardíaca de 131 ppm que és el meu 76% i una màxima de 156 ppm que és el meu 90%, una potència mitja de 212 W i una màxima de 1004W, bona temperatura, mínima de 8 graus i la mitja de 9,2 graus. En el meu cas el consum energètic de 1299 calories

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 32804 m
Total climbing: 720 m
Total descent: -723 m
Download file: 11_03_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix