Matí de diumenge, no he mirat el temps, estàvem a les 7:30 al Caprabo en Josep Maria, en Joan Manel, el Damià i jo, i en Josep Maria i en Joan Manel que si havien mirat el temps, han dit que plouria, i ens ha plogut.

Teníem al cap fer Begues i la Mola, tornant per Can Grau, GR5 a Quatre Camins i avall, però hem hagut de modificar la ruta per la pluja.

Hem pujat la Fita, plovisquejava però res greu.

En Santi m’ha dit que ens veuríem a la Fita, no hi era, i l’hem vist a ell i al Pedro que ens esperaven al mirador dels Caçadors.

Un cop hi hem arribat hem fet via cap als Holandesos, baixant cap a Can Marcer a la dreta, i després en comptes de girar cap a la Casa Nova a l’esquerre, hem seguit recte cap a Can Lluçà, per agafar a l’esquerre després de la cadena la pista que et dur al pàrquing del Rat Penat.

Allà ha estat on en Joan Manel ha mirat el telèfon i hem decidit fer el canvi de ruta.

La pluja venia de Cubelles, per tan hem pensat que si anàvem cap allà, deixaria de ploure, com ha estat.

Anàvem un pel molls, i mullats i fred no són bons pel cos.

Hem baixat cap a Vallgrassa primer i cap a la Plana Novella després.

Allà hem tornat a parar per decidir que fer i hem baixat per carretera cap a Can Grau, per pujar a l’esquerre cap a la Plana Novella i baixar cap a Jafra.

En Joan Manel ha dit que volia tornar, que no estava fi, ha passat una setmana dolenta físicament i el Damià tampoc venia gaire fi.

Hem fet la foto de rigor i hem baixat pel corriol del pàrquing de Jafra cap al creuament de la Fassina als Masets de Dalt.

Allà en Joan Manel i el Damià han tornat cap a Sitges, hem seguit el Santi, el Pedro, en Josep Maria i jo cap als Masets de Dalt primer i després de la cadena a l’esquerre, hem pujat per la trialera de rigor.

Mullada té un punt més de dificultat, jo venia primer i he demanat que em deixessin un pel de distància per si havia de fer peu que la resta no haguessin de parar.

L’he pujada tota sencera, fins arribar al revolt a l’esquerre de dalt de tot on hem parat perquè el Pedro ha punxat de davant, tot i dur càmera amb líquid tubeless a dins, no ha pogut amb una pessigada, normal.

Hem canviat la càmera amb líquid per una càmera normal i hem seguit pujant.

Hem creuat la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i hem baixat per la trialera de darrera.

Jo era l’únic que no duia tija telescòpica i es nota moltíssim, tot s’ha de dir. A veure si la gent de SRAM se l’enduen ja per reparar-la en garantia, demà farà 3 setmanes que vàrem obrir incidència i encara espero.

Pista avall cap a Mas Milà i al desviament a la dreta per pujar cap a Olivella.

Des dels Masets de Dalt que ja no ens plovia i pujant cap a Olivella, fins i tot ens ha sortit el sol.

Hem anat a l’esquerre, no hem pujat cap al Cementiri d’Olivella, i hem anat a buscar la trialereta que baixa fins a “Can Suriol”, no arriba al mas ni a la carretera, però es per entendre’ns.

Des d’allà ja de tornada, per la pista i el corriol que va paral·lel a la carretera d’Olivella fins el Camp de Futbol de Mas Milà primer, després per la pista que puja cap a Can Pere de la Plana i a la dreta pel corriol que et dur a la urbanització, baixada per la Granja Escola i cap a Can Lloses.

Des de Can Lloses la tornada de rigor cap a Sitges per les Casetes d’en Portacreu.

Per cert, just quan gires a la dreta per baixar i començar a pujar cap a les Casetes d’en Portacreu, que al revol hi ha un reguerot gros, el Pedro que venia parlant despistat, no s’ha adonat d’on es ficava i ha baixat pel reguerot, però amb la tija a dalt, i ha sortit per davant de la bici.

No s’ha fet res, però es podia haver fet bastant, ha parat el cop amb les mans i ha acabat picant amb la barbeta al terra, sort que anava parat.

Ens hem acomiadat del Santi a la rotonda de l’Aldi, i hem seguit cap a casa.

He parat el GPS amb 40,40km que he fet amb 2h 17m en moviment, a una mitja de 17,7km/h, amb un desnivell positiu i el mateix de negatiu de 807 metres, una mitja cardíaca de 125 ppm que és el meu 72% i una màxima de 161 ppm que és el meu  93%, una cadència mitja de 77 rpm, una potència mitja de 192W i una màxima de 775W, un consum energètic en el meu cas de 1582 calories i 8 graus de mitja, bona temperatura, llàstima de l’aigua, 5 de mínima.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 40717 m
Total climbing: 916 m
Total descent: -912 m
Download file: 07_03_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix