Matí de dimarts, dilluns descans, no vaig fer res, diumenge vaig arribar cansat a casa i de tan en tan, deixar descansar el cos es part de l’entrenament.

He marxat un pel tard, però tenia marge, cap a les 8 i poc sortia de casa, tenia al cap anar fins a l’Arboçar de Dalt i tornar, a veure si podia fer-ho per sobre de 20km/h.

He encarat el Caprabo del polígon Mas Alba, transit, però he fet el que he pogut, un cop a la rotonda del Aldi, he hagut de fer-la sencera, transit també, i pujada cap agafar el corriol que et dur a les Casetes d’en Portacreu i cap a Sant Pere de Ribes.

Desviament a la dreta per anar cap a Can Lloses.

Un cop a la carretera de Can Lloses cap a Olivella, he agafat via Olivella.

M’he endut un ensurt al pont que creua la riera, jo havia entrat, tenia preferència, i davant hi havia un autobús del Planas que ha pensat en entrar també.

He hagut de frenar i tocant el manillar a la balla dreta, l’autobús, que no ha parar, m’ha passat a menys d’un pam del manillar, no he ni posat els peus a terra, he quedat glaçat com la majoria de cotxes que anaven darrera del autobús, que no han avançat fins que he acabat de passar jo, han fet una cara de sorpresos interessant.

No m’agrada gens la carretera, però gens es gens, si les secundaries com aquestes ☹

He seguit fins entrar a la dreta cap a la pista que et dur al Mas de Can Giralt, i just quan comença el corriol per seguir recte, a l’esquerre, baixant per entremig de les vinyet i pujada un cop passada la riera fins a la carretera.

He creuat la carretera de nou, i entrat a Mas Milà, per creuar la urbanització i sortir per darrera en direcció cap a Viladellops.

He seguit per pista, res de corriols, fins arribar a sota de Viladellops, on he agafat la trialereta de la dreta, que puja i al creuament on anant a l’esquerre vas a la pista, he seguit per la dreta, per anar a parar a la mateixa pista, però uns 200 metres més endavant, pujant per la trialera i el corriol.

Un cop a dalt, per pista cap a Can Trabal.

M’he sorprès un pel, a Can Trabal duia 56 minuts i poc, bon ritme.

He pujat cap al dipòsit d’aigua per la trialera, no pas per la pista i he arribat al dipòsit amb una hora i pocs segons, no arribava al minut.

Baixada cap a la carretera, creuar la carretera i cap a l’Arboçar de Dalt pels corriols que hi ha entre mig i que van a parar a la casa rural.

Un cop a l’Arboçar, he deixat l’entrada de la pista que puja, però puja de veritat, cap a Les Gunyoles, i he agafat la que marca Les Cases Blanques.

Aquí ja comença la part més ràpida, es pista ampla, i es pot anar a bon ritme tota l’estona, sense deixar la pista principal.

Es deixa la pujada cap a Les Gunyoles a l’esquerre primer i després també a l’esquerre, cap a l’Avinyonet de Dalt, seguint recte per la pista i parant per treure els cables de corrent que limiten l’espai on viuen els cavalls arribes a la carretera d’Olivella de nou, just a Can Suriol.

Entrada per pista cap al Camp de Futbol de Mas Milà primer i després seguint recte cap al Mas de Can Giralt, ja hem fet la volta sencera, ara tornem pel mateix lloc per on hem vingut.

Abans d’agafar la carretera, he anat per la pista a l’esquerre, per anar a buscar una trialera petita que et deixa a la riera i surts just a l’inici del pont on m’he espantat abans amb l’autobús del Planas.

Estan fent obres a la carretera, manteniment, però he tingut sort i no he hagut de parar, he pogut seguir fins arribar a Can Lloses i de tornada exactament pel mateix camí de l’anada, cap a les Casetes d’en Portacreu i a Sitges entrant pel polígon Mas Alba.

He parat el GPS a la porta de casa amb 2 hores i poc, no m’ha arribat a marcar el minut, per fer 41,18km amb una mitja de 20,4km/h, un desnivell positiu de 612 metres, negatiu de 607 metres, una mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i una màxima de 157 ppm que és el meu 91%, una potència mitja de 210W, una màxima de 1070W, una cadència de 84 rpm i bona temperatura, mitja de 9.1 graus, mínima de 7 graus i màxima de 17 graus, que es més primavera que encara hivern com estem. En el meu cas, el consum energètic de 1522 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 41381 m
Total climbing: 683 m
Total descent: -693 m
Download file: 02_03_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix