Matí de diumenge, havíem quedat a les 7:30 al Caprabo, entre una cosa i l’altre han anat cancel·lant tots, per tan he pensat que acabaria sortint sol, però el Santi mai falla.

M’he trobat la roda de darrera complertament desinflada, li he posat líquid tubeless de nou, inflat i llestos.

A les 7:30 estava al Caprabo, sol, ja m’ho imaginava.

He pujat la Fita a bon ritme i he trobat el Santi més endavant, cap a les “basures”. Venia amb la KTM elèctrica nova, i en mode ECO, li he dit que es poses les piles, que li poses el següent nivell que avui aniríem a un ritme diferent.

No l’he trobat de nou fins al final de la pujada de Vallcarca a Can Granada, es a dir, la pista de les “basures” fins a l’entrada de Mas Quadrell hem anat plegats, allà he baixat a bon ritme i l’he perdut, he arribat a Vallcarca, no l’he vist, he començat a pujar cap a Campdasens i tampoc l’he vist, i a les zetes de pujada cap a Can Granada l’he vist un parell de revolts a sota, li he fet un crit i suposo que ha canviat el nivell de potència de la bici.

Ens hem trobat de nou  arribant a Can Granada, hem fet junts fins a Campdasens i arribant al cim, on es veu Can Lluçà m’ha dit que fes jo la trialera de baixada de Can Lluçà a Garraf que ell es trauria roba i ja m’agafaria, el GR92 de baixada a Garraf.

M’ha agafat de seguida, bàsicament sense telescòpica anava molt espantat, cada cop que et calia fer algun moviment, el seient et recorda que no pots moure’t gaire, per tan la trialera de baixada la he fet, patint un pel i en algun punt que habitualment baixo he fet peu, no m’hi he vist amb cor.

Hem arribat al poble de Garraf, i per carretera, uns 200 metres després del revolt gran, a l’esquerre comença a pujar un corriol que es converteix en una trialera interessant que puja fins a La Pleta.

La hem feta prou bé, jo l’he gaudit. El Santi anava a davant, i quan m’hi apropava massa, li feia un crit, canviava el ECO pel següent nivell, i es desenganxava uns metres, després de nou a mode ECO.

Hem arribat a dalt a la carretera del Rat Penat, primer passant La Pleta, on el Santi ha parat un moment, perquè ha recollit un tros de plàstic de la pista per llençar-lo a un contenidor de reciclatge, i m’ha atrapat de pujada de nou.

Hem girat cal a La Morella un cop a dalt, i hem seguit la pista de La Morella primera i després la baixada per darrera, seguint-la fins que tens un trencant, on seguint recte vas baixant primer i pots tornar a pujar a la dreta, o directament a la dreta, hi ha una pendent que no he pogut fer mai sencera sobre la bici que et dur a la pista que baixa de la Morella per darrera i que va cap a Les Agulles.

Hem seguit cap a Les Agulles primer i just al creuament a l’esquerre, cap a Begues.

L’entrada a la pista de tornada a l’esquerre i a la dreta la pista que baixa cap al creuament del pi tornant del “purgatori”, hem fet recte.

Al creuament on vas cap a Begues per la dreta, hem seguit recte per anar a buscar una trialera que es pot fer bé, tot i que té algun esglaó, i que et deixa a la última o primera depèn del sentit, casa que hi ha des de Begues entrant al Parc Natural del Garraf.

No hem agafat la pista principal de tornada cap a la Plana Novella, hem seguit baixant per la trialera que comença just en aquest punt, es molt més factible que de la que veníem.

Baixa fins arribar a  mig camí de tornada de la pista principal de Begues a La Plana Novella, allà hem agafat la pista i avall cap a la Plana Novella.

Per pista he perdut el Santi, l’elèctrica queda limitada a 25km/h i baixàvem ambdós més ràpid.

Ens hem trobat de nou a la part final de la pista, on hi ha una pujada que habitualment faig de peu, i ell l’ha pogut fer amb l’assistència de l’elèctrica.

Hem arribat a La Plana Novella i ambdós hem fet via a l’esquerre, després de la cadena cap a Vallgrassa.

El Santi m’ha acompanyat de tornada, tenia temps.

Hem fet pista, pàrquing del Rat Penat, creuant la carretera i pista normal cap a la cadena primer i els Holandesos després.

Ell ha fet via cap a casa a l’entrada del corriol de la Casa Nova, per baixar el Fondo de les Llenties, jo he seguit recte, cap als Holandesos primer, mirador dels caçadors, Mas Maiol, “basures”, Collet de la Fita i baixada per la trialera del revolt.

Hi havia molta gent avui al pàrquing del Collet de la Fita, molta es exagerat de cotxes i de gent per tot arreu.

He arribat a casa que devien ser les 11:30, un pel més tard del normal, però avui tenia marge, cap problema.

El GPS m’ha marcat 52,88km que he fet amb 3h 45m a una mitja de 14,1km/h amb un desnivell, segons el Garmin Edge 820 que falla un 10% el desnivell que em marca, de 1435 metres positius i 1397 negatius.

He escrit a Garmin, però són un pel impresentables i no m’han fet gaire cas, ni pel desnivell que falla, ni perquè el Rotor 2Inpower, tot i està carregat al 100%, el Edge 820 diu bateria baixa. Em diuen que amb el seu potenciòmetre no passa, que deu ser del meu i el meu el vaig enviar a Rotor perquè ho miressin, es a dir, es de Garmin que no llegeix l’energia que té el potenciòmetre correctament i diu que falla.

La mitja cardíaca de 125 ppm que és el meu 72%, la màxima de 163 ppm que és el meu 94%, la cadència mitja de 74 rpm, la potència mitja de 169W, la màxima de 813W, el consum energètic en el meu cas de 2288 calories i calor, mitja de 10,7 graus, i mínima de 6, però hem arribat a una màxima de 17 graus, he passat calor.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 53581 m
Total climbing: 1582 m
Total descent: -1593 m
Download file: 28_02_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix