Aquesta setmana ha estat estranya, dilluns descans pel mal temps, dimarts al mar, hi havia ones, dimecres vaig sortir a córrer llarg, potser massa llarg, i vaig estar la resta del dia bastant just, amb el dit gros del peu esquerre un pel més inflat del que està últimament, després de la caiguda de fa 3 setmanes.

Ahir dijous vaig preparar-me per sortir amb la bici, però tan bon punt vaig posar el peu dins de la sabata per treure la Greta al matí, vaig entendre que no hi hauria bici, el dit gros seguia molt inflat i feia un pel de mal, així que vaig anar a remar una horeta.

Avui divendres em moria de ganes d’agafar la bici, i he sortit a fer un Campdàsens tranquil.

M’he endut el dron, tinc un DJI Mini 2 i volia mirar de fer algunes fotos, a veure que tal.

Pujada al collet de la Fita, baixada a Vallcarca i he parat just al creuament on es puja per asfalt cap a Campdàsens a fer unes fotos amb el dron.

He seguit pujant fins a Campdasens, passant per Can Granada i controlant temps, potència i pulsacions, i he fet una altre parada per fer alguna foto de més al cim de Campdàsens abans de començar a baixar cap a Can Lluçà.

No ha anat bé, no he pogut anar més lluny de 50 metres, crec que hi ha alguna limitació per la zona propera a l’aeroport.

He seguit baixant cap a Sitges ja, i just abans de començar a pujar, on tens a la dreta la pista per anar al pàrquing de Vallgrassa, hi ha unes runes d’una masia, he fet la tercera parada de rigor per fer unes fotos.

A partir d’aquí la tornada de rigor, però m’he adonat que la cadena em salta quan duc el pinyó més petit i el segon, quan em poso de peu i faig força, crec que li toca un canvi a la pinyonera, a veure si de cara a mitjans de març li faig un canvi.

M’he endut un parell d’ensurts, el primer a les basures, just al revolt després de deixar l’entrada a l’esquerre que va a la Trinitat, m’he trobat 2 noies que tornaven caminant, anaven una a cada cantonada de la pista, i la de la cantonada dreta, anava caminant cap al voral.

No l’he vista, els arbustos me la tapaven i me l’he trobada a sobre, li he fet un crit de “vigila”, s’ha espantat, crec que més que jo, que també m’he espantat i he passat per la seva dreta, però diguem que apurant per no caure i no donar-li un cop.

La segona ha estat just quan estàs arribant al pàrquing del Collet de la Fita. Hi ha una mena de pou de glaça a l’esquerre, a mig revolt, jo anava per l’esquerre de tot i pujava una furgoneta a un ritme de ral.li de Montecarlo.

M’he espantat, i crec que el de la furgoneta també.

2 de 3, es a dir, avui ja he gastat tots els cartutxos possibles, la següent es patacada i no en tenia ganes.

He baixat el ritme, i cap a casa tranquil·lament, sense buscar perill en cap moment, avui ja no em quedàvem opcions.

La ruta es coneguda, el GPS m’ha dit que estic de VO2 Max a 59, que està molt bé, vaig recuperant el nivell de l’estiu de l’any passat. M’han sortit 27,05km que he fet amb 1h 17m a una mitja de 21,1km/h, però hem de contar que he parat 3 cops, es a dir el temps i la mitja son de moviment, té un pel de trampa. El desnivell positiu de 604 metres i el negatiu de 607 metres, la mitja cardíaca de 134 ppm que és el meu 77% i la màxima de 163 ppm que és el meu 94%, la potència mitja de 231W, la màxima de 893W, la cadència mitja de 89 rpm i en el meu cas el consum energètic de 1068 calories. Temperatura alta, 9 graus de mínima i 10,9 graus de mitja.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27157 m
Total climbing: 644 m
Total descent: -646 m
Download file: 26_02_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix