Aquest matí de diumenge havíem quedat a les 7:30 al Caprabo, volíem fer una ruta, però la hem readaptada pel vent.

Érem en Joan Manel, en Josep Maria, el Damià, el Pedro i jo. El Santi ens ha dit que ens trobaria a dalt a la Fita.

Hem pujat el Collet de la Fita i hem anat cap a Mas Maiol, hem trobat el Santi just per la zona, i hem baixat cap a Vallcarca per Mas Quadrell.

Hem baixat ràpid, potser un pel massa i tot, el Santi ens ha esbroncat perquè diu que pugen cotxes, potser tenia raó, però no li hem fet gaire cas.

Des de Vallcarca, hem pujat per cap a Can Granada per la pista de ciment, i d’allà cap a Campdasens.

La idea inicial era anar cap a la cantera, baixar al poble de Garraf i pujar per la trialera que va a La Pleta, però feia molt de vent i el dia estava molt lleig, només el Santi deia de seguir cap a la cantera, així que la resta ha guanyat i hem fet via de tornada, fins a Can Lluçà i cap als Holandesos.

Abans d’arribar als Holandesos hem baixat pel corriol de la Casa Nova i el Fondo de les Llenties fins al creuament de Jafra i la Fassina.

Pujada a Jafra i hem seguit pujant cap a la Plana Novella, per agafar l’entrada a l’esquerre que hi ha després de Jafra, després de la cadena, anant a buscar la trialera que baixa cap a la riera primer i després a la pista de La Fassina a Quatre Camins.

El Damià no hi tenia ganes, les trialeres no acaben d’agradar-li, però l’hem convençut, un dia que surt, no ens pot abandonar.

Abans d’entrar a la trialera hem vist una colla de runners que venien en sentit contrari, cap a nosaltres, i hem esperat uns segons per deixar-los passar i no molestar-nos.

En quedaven 2, ha ens ho han dit, però hem fet via i quan els hem trobat, ens ha deixat passar sense problemes.

Un cop a la pista, de pujada cap als Masets de Dalt i a l’esquerre després de la cadena per pujar per la trialera de rigor.

En Josep Maria la té com a ruta habitual aquesta, li agrada massa 😊

El Damià l’ha pujada bé, però al final de tot, després del revolt, ha hagut de fer peu, ha perdut l’equilibri.

Crec que cadascú té una forma diferent de pujar, jo la part final la faig amb el 50 a darrera, tot posat i tranquil·lament traçant amunt, duia en Joan Manel a davant, ell a l’ha pujada amb 3 pinyons, que crec que es un 36 o 38 a darrera i un plat de 34, es a dir, cadència molt lenta i en algun punt aixecant el cul del seient, per mi es massa, jo necessito més cadència.

Un cop a dalt ens hem fet la foto de rigor i el Pedro i en Josep Maria han tornat, han agafat la trialera de l’esquerre que baixa de nou als Masets de Dalt, havien d’estar a casa d’hora.

La resta hem fet via, creuant la pista que va de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i caient per la trialera de rigor.

Hem baixat cap a Mas Milà, però hem agafat a la dreta cap a Olivella.

Abans d’arribar al mas que hi ha a dalt de tot de la pujada, a l’esquerre ens hem ficat per la trialera que baixa, es senzilla i bonica, i un cop empalma amb el corriol principal, hem pujat per la dreta, per anar a buscar les cases que hi ha al cim, pertanyen a Olivella, no tinc clar com es diuen.

Hem seguit per la pista per anar a buscar el que jo li dic la trialera després del pi gros a la dreta, nom bastant absurd, però es meu, que voleu?

Un cop a baix de tot de la trialera, hem agafat la pista cap a Mas Milà, la que va paral·lela a la carretera d’Olivella.

A Mas Milà, deixant de banda el camp de futbol, hem seguit cap a Sant Pere de Ribes, cap al Mas de Can Giralt primer per anar per carretera cap a Can Lloses primer i després cap a Sant Pere de Ribes i cap a Sitges per les Casetes d’en Portacreu.

El Damià ha fet via cap a casa per la riera, un cop hem sortit de Sant Pere de Ribes, hem tornat cap a Sitges el Santi, en Joan Manel i jo.

En Santi tenia marge de temps, ens hem acomiadat d’ell al polígon Mas Alba i en Joan Manel i jo hem fet via cap a casa.

He parat el GPS a la porta de casa amb 44,66km que hem fet amb 2h 44m, a una mitja de 16,3km/h, amb un desnivell positiu de 1002 metres, no està gens malament i un desnivell negatiu de 946 metres. La mitja cardíaca de 123 ppm que és el meu 71% i una màxima de 160% que és el meu 92%. La cadència mitja de 76 rpm, la potència mitja de 191W i la màxima de 1115W, 1891 calories en el meu cas de consum energètic, i bona temperatura, 9 graus de mínima y 10,9 de mitja, però molt de vent, molt emprenyador.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 45043 m
Total climbing: 1142 m
Total descent: -1124 m
Download file: 21_02_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix