Aquest matí he sortit a fer un Campdasens, no tenia clar si fer quelcom més llarg, però he fet un Campdasens amb boira, i amb un mal d’esquena que no m’ha marxat des de diumenge.

Ahir vaig anular la sortida, radi trencat. Avui he sortit, la roda de darrera perfecte, tot arreglat.

He pujat el Collet de la Fita, a bon ritme, i quan m’he posat de peu abans d’arribar al Collet, al pàrquing, he notat que el mal d’esquena que va sortir el diumenge juntament amb la ciàtica, no ha marxat.

Basures, Mas Maiol i baixada cap a Vallcarca.

M’he trobat un cotxe pujant i 2 vehicles baixant, m’he sobtat tanta gent amb vehicle rodat aquesta hora.

El principal problema era que hi havia un camió a davant, que no he pogut passat, i que tenia matrícula B-XXXX-OH, es a dir, vell i cremant malament. Una fumarada molt emprenyadora.

He mirat de baixar el ritme, però he acabat parant, el fum era insuportable, deixant un pel de marge i avall de nou, però no he pogut avançar-lo.

Un cop a Vallcarca, pujada cap a Campdasens, però no he pogut pujar al ritme que volia, cada cop que m’he posat de peu, notava el mal d’esquena, mala senyal.

He pujat assegut de Vallcarca fins a Can Granada, que habitualment faig dempeus en algun punt.

Pujada cap a Campdasens i he parat a fer la foto de rigor al cim, abans de començar a baixar cap a Can Lluçà.

Hi havia boira, massa, no es normal. No feia fred, però la boira feia que la humitat es fiqués al cos.

Baixada cap a Can Lluçà primer i tornada de rigor, Holandesos, mirador dels caçadors, Collet de la Fita i cap a casa.

He parat el GPS a la porta de casa amb 27km que he fet amb 1h 19 minuts, un ritme lent tot s’ha de dir. La mitja de 20,5km/h, un desnivell positiu de 609 metres i negatiu de 604 metres, una mitja cardíaca de 138 ppm que és el meu 80% i una màxima de 161 ppm que és el meu 93%. La cadència mitja de 78 rpm, la potència mitja de 222W i la màxima de 703W, 1056 calories i mínima de 5 graus, mitja de 6,6 graus de temperatura.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 27113 m
Total climbing: 647 m
Total descent: -648 m
Download file: 19_02_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix