Matí de dijous, surto d’hora, tenia al cap anar a fer una ruta de uns 40km a bon ritme, un parell d’hores i poc més.

Surto de casa, pujo cap al Caprabo, vaig cap a Can Lloses a Sant Pere de Ribes per les Casetes d’en Portacreu.

Un cop a la carretera d’Olivella, agafo direcció cap a Mas Milà i a la carretera, just quan comences a pujar, a l’inici, després de la baixada per carretera que tens Vinyes a la dreta i l’esquerre hi ha la riera.

Just començar a pujar, per carretera, em poso de peu, deixo fix l’amortidor de davant, i escolto un soroll de radi trencat a darrera.

Paro i efectivament, un radi de la roda de darrera s’ha trencat pel cap del radi.

Dono mitja volta i cap a casa.

La roda de darrera es una 2.3 i va molt justa amb el basculant, no me la jugo i a més tenint marge, si fos una sortida llarga on no tens més remei, ajusto la resta de radis, creuo els dits i llestos, però en la situació que estava, cap a casa.

La tornada per carretera, Sant Pere de Ribes i cap a Sitges per Vallpineda.

Un cop a casa, truco a BikeIT i el Fer li comento si li va bé que m’hi apropi i ho arreglo jo mateix.

Em diu que si, i primer em passo per Cicles Amat al Papiol, havia d’agafar unes coses i anar-hi amb cotxe, li recullo jo.

Aprofitant que haig de desmuntar, li demano si té els xurros aquests que s’han posat de moda per evitar fer malbé la llanta, em diu que si, els ha demanat a Cicles Amat.

Arribo a BikeIT, fora neumàtic, fora la cinta de tubeless, fora el cap del radi, radi nou de 287mm i muntat de nou.

L’ajust per acabar de centrar la roda la fa el Fer, a ell li suposa 3 minuts i jo m’hi hagués estat 2 hores.

Munta la cinta del tubeless, 38mm d’ample de llanta, la duc jo de casa, li vaig comprar a BikeIT una DTSwiss fa mesos, muntem neumàtic i muntem el xurro.

Ell munta Nube Tubeless, que sembla que es bo, econòmic i lleuger. Muntem el de llanta de 29 x 50 d’amplada, que es per neumàtics de 2.35 a 2.5, tot i que jo duc 2.3. El pes es de 80 grams per cada roda, líquid a part. No es gran cosa, la veritat.

Hem de muntar vàlvules noves també, les normals no serveixen.

Compressor, i cap a casa, era tard.

Un cop a casa, i havent dinat, li poso líquid tubeless a la de darrera, i munto el Nube Tubeless a la roda de davant també, més senzill, només desmunto el neumàtic per una banda, faig entrar el xurro, talono, líquid i amb la manxa de peu li dono aire i llestos.

Demà sortirem a veure que tal.

El track d’avui es estrany, bàsicament em surten 13,36km que he fet amb 34 minuts, a una mitja de 23,2km/h, amb un desnivell de 202 metres positius i 209 de negatius, una mitja cardíaca de 131 ppm que és el meu 76% i una màxima de 157 ppm que és el meu 91%, una cadència mitja de 81 rpm i una potència mitja de 216W, màxima de 649W i 448 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 13432 m
Total climbing: 228 m
Total descent: -230 m
Download file: 18_02_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix