La idea era no sortir avui, demà tinc festa i volia fer una sortida llarga, però donen mal temps, per tan, potser passa a ser una “no sortida” o una més curta, per tan he sortit a fer alguna trialera i corriol, el que últimament esta essent el que abans era un Vallcarca-Campdasens.

Pujada al Collet de la Fita, sense presses, només per fer treballar un pel les cames, Basures, Mas Maiol, Holandesos i avall per la Casa Nova i el Fondo de les Llenties.

Trialera de la dreta, i al creuament de la Fassina, Can Marcer i Jafra, pujada a Jafra, per la trialera del revolt, la de pujada.

Baixada pel corriol de darrera del pàrquing de Jafra, fins arribar a la pista de la Fassina cap a Quatre Camins.

Cap a Quatre Camins i als Massets de Dalt, a l’esquerre, després de la cadena, per pujar per la trialera de rigor.

Un cop a dalt, creuada de la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i caiguda per la trialera del darrera.

Des de baix, ja per pista, de baixada cap a Mas Milà, i agafant a l’esquerre el GR que puja cap a Can Pere de la Plana.

Des de la urbanització, per asfalt fins a la Granja Escola i pels carrers de darrera fins a Can Lloses.

La tornada, la de rigor, per les Casetes d’En Portacreu, Caprabo i cap a casa.

He parat el GPS a la porta de casa amb 24,01km que he fet amb 1h 21m a una mitja de 17,6km/h, amb un desnivell positiu de 529 metres i negatiu de 539 metres, una cadència mitja de 76 rpm, una mitja cardíaca de 131 ppm que és el meu 76% i una màxima de 161 ppm que és el meu 93%, una potència mitja de 202W i una màxima de 1175W, 989 calories de consum energètic en el meu cas i més fred que ahir, mínima de 0 graus i mitja de 4,2 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 24155 m
Total climbing: 579 m
Total descent: -579 m
Download file: 11_02_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix