Diumenge vaig sortir a córrer, dinaven mal temps, per això vàrem sortir dissabte, però al final no va ploure. Vaig tenir un petit ensurt quan vaig trobar un caçador sense mascareta, cigarreta en boca i amb una escopeta a les mans.

El vaig saludar, bàsicament perquè em veies i no tingués una reacció estranya, i em vaig apartar, amb la mala sort que no vaig veure la pedra de rigor, i vaig anar a parar a terra.

Ja tenia el dit gros del peu esquerre inflat de la caiguda de inici de setmana amb el paddle surf i ara una rascada interessant a la galta dreta del cul, amb el blau de rigor i un petit foradet a la mà dreta.

Total, que dilluns i dimarts he descansat, però avui volia sortir.

Vaig canviar el plat de la bici dilluns, després de canviar la cadena, feia un soroll estrany al canviar els pinyons grans, em van dir que segurament li calgués un canvi de plat, així que el Fer de BikeIT em va demanar i dur un Rotor Qring de 32 per muntar al 2 InPower.

Avui he sortit amb la bici, plovia, però en tenia ganes. Era una pluja que no mullava gaire, poca cosa.

Res de soroll, es a dir, amb el plat nou, tot correcte, i els mals de cuixa i dit han disminuït, per tan, no hi ha hagut problema.

He pujat la Fita a bon ritme, he marcat primera volta al pi que hi ha al revolt de les “basures”, 17’24”, es a dir un bon temps per mi, no es una gravel, però amb la Jet, està bé. Direcció cap a Mas Maiol i al mirador dels caçadors he tornat a marcar volta al GPS, 20’25”, també un bon temps, bon ritme de pujada.

He anat a la dreta cap als Holandesos, després cap a Can Lluçà i a l’esquerre després de la cadena, cap al pàrquing del Rat Penat, per baixat cap a Vallgrassa.

He trobat el Santi, hem parat un parell de minuts, a comentar la seva bici nova, la veurem el cap de setmana.

He seguit baixant i un cop a la carretera de la Plana Novella cap a Begues, he seguit baixant cap a Can Grau, per agafar la pista de pujada a l’esquerre cap a la Plana Novella.

Un cop a la Plana, baixada cap a Jafra i pel corriol de darrera, després de la cadena al pàrquing, he baixat fins a la pista de la Fassina als Masets de Dalt.

Un cop a la pista, direcció cap a la Fassina, ja de tornada i he pujat per pista, Can Marcer primer i cap al mirador dels caçadors, la tornada pel mateix camí que l’anada.

Com que plovia, he baixat directe, no he fet la trialera del revolt de baixada de la Fita.

He parat el GPS a la porta de casa amb 29,28km que he fet amb 1h23m en moviment, a una mitja de 21,1km/h, amb un desnivell positiu de 578 metres i negatiu de 555 metres, cadència mitja de 78 rpm, mitja cardíaca de 137 ppm que és el meu 79% i una màxima de 165 ppm que és el meu 95%, una potència mitja de 224W i una màxima de 1142W, 1117 calories de consum energètic i bona temperatura, 4 graus de mínima i mitja de 6,2 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 29402 m
Total climbing: 622 m
Total descent: -629 m
Download file: 10_02_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix