Aquesta setmana ho hem fet diferent, habitualment sortim diumenge, però com que donen mal temps per demà, he fet el canvi i hem sortit avui dissabte.

A les 7:45 al Caprabo érem en Josep Maria, en Joan Manel i jo, hem anat cap a Can Lloses, on havíem quedat a les 8:10 amb el Santi i potser algú més dels de Sant Pere de Ribes.

El Santi ha aparegut a les 8:20, mentre han aparegut també una bona colla dels Biciats del Garraf, havien quedat a les 8:15 al mateix lloc on nosaltres amb la gent que venia de Ribes també.

Hem estat xerrant una estona amb ells, mentre arribava tothom.

Ells han fet via, volien anar lluny, nosaltres a les 11:00 a casa, hem fet més curt.

Baixada per la carretera d’Olivella, fins a l’entrada del Mas de Can Giralt, al creuament on hi ha el Mas, recte cap o a l’esquerre entre mig de les vinyes, hem baixat cap a les Vinyes, per creuar la riera i pujar de nou a la carretera d’Olivella.

L’hem creuada i hem agafat el corriol que puja per l’esquerre, va fent esglaons i fa pujar el cor una estona. Es pot fer sense problemes, però té un punt d’incòmode pujant pels esglaons, que són a la vegada la seva gracia.

De nou a la urbanització i hem anat cap a Viladellops, pel camí de sempre, creuant la carretera i seguint per sortir de la urbanització.

Hem agafat el corriolet de la dreta, el que estem fent últimament, en contes de crear la riera i seguir per pista.

Es més lent, però més divertit.

Arribes al mateix lloc, al creuament de camins que et duen cap a Viladellops, amb la Masia al davant.

Hem seguit fins a sota de Viladellops, per agafar la trialereta de pujada de la dreta fins a dalt de tot, sense arribar a veure ni el poble.

Després per pista cap a Can Traval.

De Can Trabal als dipòsits d’aigua pel corriolet també, i baixada cap a creuar la carretera i per corriol fins a l’Arboçar de Dalt.

Aquest tros era nou, en contes de pujar cap a Les Gunyoles, hi ha un cartell que diu Les Gunyoles també, per pista i evitant tota pujada, va entre mig de la vall fins arribar a la pista que fem habitualment per anar i tornar de Les Gunyoles.

Aquest tros el tenia vist per Google Maps, d’haver-lo vist en alguna sortida dels Biciats del Garraf, però no l’havia fet mai.

Un cop a la pista coneguda, hem baixat cap a la carretera d’Olivella, a l’alçada de Can Suriol a bon ritme.

Hem trobat un munt de caçadors i de cotxes, un munt es molts, però estaven anant amb cotxe a algun lloc, per tan, no els hem vist fent feina.

Des de Can Suriol, hem agafat el camí que va al camp de futbol de Mas Milà, i després de la pujada, on es veu la vinya, hem agafat a l’esquerre, la trialera que fem habitualment de baixada, que no havíem fet mai pujant.

Es pot fer bé, tot i que els últims metres abans d’arribar al pi gros i la pista principal, són durs.

Un cop al pi, hem esperat al Santi i hem fet la foto de rigor.

Hem fet via cap a la dreta, es puja per pista, té uns metres amb un pel de desnivell que ho has de posar tot i un cop a dalt, hi ha com una mena de “plaça” on acaba la pista, però comença una trialera de baixada molt divertida.

Avui l’hem feta en sec, les últimes 2 vegades la vaig fer amb mullat, i canvia moltíssim. Avui l’he gaudit sencera i sense por, mullada té algun punt que el cap et juga males passades.

El Santi l’havia feta amb mi, en Joan Manel i en Josep Maria no, era nova per ells, i els hi ha agradat.

Vas a parar just a la riera a sota del camp de futbol de Mas Milà.

Hem fet via cap a Sant Pere de Ribes, per la pista, com sempre fem en sentit contrari.

Quan hem trobat la pista ampla que puja cap a Can Pere de la Plana, ens hem acomiadat el Santi, anàvem justos i hem canviat el ritme, hem pujat més lleugers que la resta de la ruta.

Hem agafat a la dreta el corriol que puja a Can Pere de la Plana, el que està tancat amb una cadena, i un cop a Can Pere hem baixat per carretera fins a la Granja Escola.

Baixada com sempre per anar a buscar Can Lloses primer i després cap a Sitges per les Casetes d’En Portacreu.

Última pujada de voltes a la pujada d’asfalt, entre la rotonda de l’Aldi i l’institut i ens hem acomiadat, bona sortida.

He arribat a casa a les 11:05, perfecte d’horari.

M’han sortit 45,49km que hem fet amb 2h 42m a una mitja de 16,8km/h, amb un desnivell positiu de 848 metres i negatiu de 793 metres, una cadència mitja de 76 rpm, una mitja cardíaca de 127 ppm que és el meu 73% i una màxima de 164 ppm que és el meu 95%, una potència mitja de 185W i una màxima de 1014W, 8 graus de temperatura mínima i mitja de 11,5 graus, bon bé per ser febrer. El meu consum energètic de 1799 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 45851 m
Total climbing: 976 m
Total descent: -983 m
Download file: 06_02_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix