Matí de dijous, he sortit de casa que era fosc encara, devia faltar un quart per les 8, però ja clarejava.

Pujada cap al Caprabo, un munt de transit, he hagut de parar al semàfor, al pas de zebra, un munt de gent avui.

Un cop al Caprabo, el GPS m’ha dit que estava bé de forma i he pensat en fer quelcom curt, ahir vaig sortir i no es qüestió d’abusar, he pujat la Fita bé, Basures, Mas Maiol i he tirat avall cap a Mas Quadrell i cap a Vallcarca.

Des de la cimentera, pujada primer per asfalt i després per la pista de ciment cap a Can Granada.

Un cop acabes la pujada de ciment, just abans de començar la recta de pista, a la dreta hi ha una cadena.

He passat la cadena i vas a parar a un punt de vigia, amb unes vistes espectaculars, i a més avui que hi havia núvols baixos sobre el mar i el sol que pujava, era un espectacle únic.

Tornada avall després d’un parell de fotos i de gaudir uns segons de les vistes, i he seguit pujant cap a Can Granada primer i cap a Campdàsens després.

Cotxes, no pensava trobar-ne, però suposo que estan arreglant quelcom i he trobat un parell de furgonetes en sentit contrari.

Un cop a Can Lluçà, la tornada es la de rigor, cap als Holandesos, mirador dels caçadors, Mas Maiol, Basures, Collet de la Fita, la trialera de baixada que no falti i cap a casa.

He parat el GPS amb 27,69km que he fet amb 1h 22m a una mitja de 20,1km/h, ràpida pensant que no hi he posat gaires ganes. Un desnivell positiu de 623 metres i negatiu de 638 metres, una mitja cardíaca de 136 ppm que és el meu 79% i una màxima de 167 ppm que és el meu 97%. He fet un parell de pitjades fortes de pedals per fer pujar el cor 😊 la cadència mitja de 77 rpm, la potència mitja de 221W, la màxima de 1117W i 1096 calories el meu consum. Més fred que ahir, però poca cosa, avui 7,3 graus de mitja i una mínima de 4 graus, prou bé.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 27818 m
Total climbing: 667 m
Total descent: -671 m
Download file: 04_02_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix