Diumenge em va dir el GPS descansa 56 hores, dilluns vaig descansar i ahir dimarts vaig sortir a fer ones, estava molt fluix, però en tenia ganes.

Vaig caure amb la mala sort que vaig picar amb el dit gros del peu esquerre a la taula, vaig pensar que m’havia trencat quelcom, un mal terrible. Vaig estar una estona parar amb el peu dins l’aigua que estava freda, i vaig seguir surfejant.

A la tarda a casa ja tenia el dit un pel inflat, mal segons a quin moviment, però podia caminar.

Aquest matí quan he posat al peu a terra, he pensat que hi havia quelcom escardat dins el dit segur. El mal era interessant. He sortit a treure la Greta una estona i anava coix.

M’he vestit per sortir amb bici, i les sabates son molt rígides, he pensat que aniria bé.

He sortit de casa tard, avui podia arribar un pel mes tard a casa, tenia ganes de fer alguna sortideta de corriols i trialeres, curteta, res llarg, una hora i poc.

La pujada cap a la Fita ha estat de dubtes, em feia mal el peu esquerre, he pensat en tornar a casa i deixar-ho estar avui, però com que donen pluja el cap de setmana, he pensat de intentar-ho.

A la pujada de La Fita ja no he tingut cap problema, i diguem que he notat tota l’estona que hi havia quelcom molest al peu, però no m’ha fet mal com per haver de parar.

Collet de la Fita, Basures, Mas Maiol, mirador dels caçadors i cap als Holandesos, baixada pel corriol de la Casa Nova i el Fondo de les Llenties, trialereta de la dreta al final per anar al creuament de la Fassina i Jafra.

Pujada a Jafra, trialera del revolt i passant Jafra pujant cap a la Plana Novella, a la següent entrada a l’esquerre, després de la cadena, per anar a buscar la trialera que baixa cap a la riera i et dur a la pista de la Fassina cap a Quatre Camins.

Pujada cap a Quatre Camins, i als Masets de Dalt, després del pi gros, passada la cadena a l’esquerre per pujar per la trialera de rigor.

Un cop a dalt, en contes de seguir recte i sortir a la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins, he agafat la trialera de l’esquerre, que baixa de nou a l’inici de la que acabava de pujar.

De nou pujada cap als Masets de Dalt i tornada per pista en direcció a la Fassina.

Just abans d’agafar la pista que va directe a la Fassina, a la riera, he pujat pel corriol que va al pàrquing de Jafra, després de la cadena.

Des de Jafra, tornada per Can Marcer, primer la trialera del revolt, creuament amb la pista de la Fassina i pujada cap a Can Marcer.

La part final de la pista, he agafat el camí de l’esquerre, es un pel més llarg, però m’agrada més que la pujada directe per la pista que no aporta gran cosa amb una doble, potser amb una gravel es sensacional, però a mi amb la meva bici m’avorreix.

Un cop a dalt, al mirador dels caçadors, tornada pel mateix camí d’anada, Mas Maiol, Basures, Collet de la Fita i baixada cap al polígon Mas Alba, però he agafat la trialera que hi ha baixant del Collet de la Fita. Habitualment quan vaig sol no la faig, però últimament en Josep Maria s’ha viciat a fer-la i a mi m’agrada massa, però té un punt de perill.

He parat el GPS a la porta de casa amb 23,36km que he fet amb 1h 22m a una mitja de 16,9km/h amb un desnivell positiu de 610 metres i negatiu de 612 metres, una mitja cardíaca de 138 ppm que és el meu 80% i una màxima de 163 ppm que és el meu 94%, la cadència de 76 rpm de mitja, potència mitja de 208W i màxima de 1140W, 1033 calories el meu consum energètic i bona temperatura, mínima de 5 graus i mitja de 8 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 23518 m
Total climbing: 645 m
Total descent: -647 m
Download file: 03_02_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix