Matí de divendres, la veritat es que poques ganes de sortir amb bici, però ahir vaig ajustar el canvi de darrera després del canvi de cadena, i provant la bici pel poble, no vaig poder veure si funcionava bé o no, per tan he sortit a fer una ruta curteta i coneguda, Vallgrassa, la Plana Novella i tornada per la trialera de la Casa Nova.

S’ha de dir que un cop em poso sobre la bici, començo a pedalar i no em costa agafar un bon ritme, no em costa vol dir que sense adonar-me començo a pujar a ritme de #amuerte sense voler, però tampoc em costa.

He pujat cap al Caprabo i el Garmin m’ha dit que estic +7 de forma física, es a dir, amb poques ganes, però es nota que ahir no vaig fer cames.

El Collet de la Fita, com sempre, i controlant temps, al pàrquing de la Fita duia 14 minuts i molt poc, he seguit pujant bé i al pi del revolt de les “basures” m’ha donat 17 minuts 10 segons, que està prou bé, Mas Maiol i el següent punt on miro temps es al mirador dels Caçadors, on he arribat amb 20 minuts i 19 segons, que es un molt bon temps amb la Jet9RDO, tot s’ha de dir.

He baixat cap a Can Marcer, a la dreta cap als Holandesos i després tot amunt cap a Can Lluçà, girant a l’esquerre després de la cadena cap al pàrquing del Rat Penat.

Creues la carretera amb cura, i baixada cap a Vallgrassa primer i després cap a la Plana Novella.

He agafat la carretera de Can Grau per pujar cap als Budistes a la pista que hi ha a l’esquerre un parell de revolts més endavant, i des del palau Novella cap a Jafra.

He trobat un ciclista que anava a bon ritme també, però l’he passat i crec que no li ha fet gaire gracia, s’ha enganxat darrera meu, però baixant he anat un pel més ràpid que ell.

A Jafra he agafat la trialera del revolt, ell no, i ens hem trobat de nou al acabar la trialera, jo al davant, hem pujat plegats cap a Can Marcer, però jo he girat a l’esquerre cap a la Casa Nova, i allà ja no l’he vist.

La pujada cap a la Casa Nova bé. He fet una parada d’uns segons per fer la foto de rigor.

La cadena va bé, però fa un soroll que la vella no feia, suposo que s’ha d’anar adaptant als pinyons que tenen molts quilòmetres, però canviar, canvia i no té problemes.

He seguit pujant fins arribar de nou a la pista que va cap als Holandesos, tornada coneguda, la mateixa que l’anada.

Del creuament amb la pista que ve de Can Marcer fins al mirador dels caçadors, avui si que he pogut mirar de posar-me de peu i donar-ho tot, el pols a pujat, però ja era la intenció, s’ha d’anar fent series per acostumar el cos 😊

La baixada la he feta per pista, igual que la pujada, no he agafat la trialera del revolt baixant la Fita.

He parat el GPS a la porta de casa amb 28,90km que he fet amb 1h 21m a una mitja de 21,2km/h, amb un desnivell positiu de 531 metres i negatiu de 550 metres, una mitja cardíaca de 139 ppm que és el meu 80% i una màxima de 167 ppm que és el meu 97%, una cadència mitja de 80 rpm, una potència mitja de 221W i una màxima de 1217W. Per no tenir gaires ganes, no ha estat malament el resultat, ha estat un bon entrenament. El consum energètic de 1080 calories i calor, he sortit amb menys roba, però m’ha donat una mitja de 12,7 graus i una mínima de 9, es molt per ser un mes de gener.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 29010 m
Total climbing: 590 m
Total descent: -597 m
Download file: 29_01_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix