Aquest matí he sortit, no tenia gaire temps, així que he pensat que amb poc temps, fer uns “budistes” podria ser una bona opció.

He sortit de casa que devien faltar 10 minuts per les 8, ja clarejava.

Ahir vaig ajustar la roda de darrera, no estava ben centrada, i vaig mirar d’afluixar un pel el cable del desviador de darrera, per veure si el soroll de la cadena nova marxava, però no ha marxat, haig d’afluixar el cable del canvi, no puc afluixar-lo més per la maneta, ho faré avui, a veure si aconsegueixo no haver de canviar la pinyonera de darrera, que ja té uns 6mil quilòmetres, potser ja li toca.

Per feina, cap al Caprabo, pujada del Collet de la Fita, Basures, Mas Maiol, mirador dels caçadors i he baixat directe cap a Can Marcer, per pujar a Jafra, per la pista, crec que és la primera vegada amb molts anys que pujo per la pista i no agafo la trialera del revolt.

Des de Jafra, pujada cap a la Plana Novella, he entrat al palau per darrera, i he sortit pel carrer de darrera anant a buscar l’entrada de la pista que va a Vallgrassa.

Pujada a Vallgrassa, feia fred, els dits de les mans m’ho han recordat, i pujada de nou fins el pàrquing que hi ha a la carretera del Rat Penat.

Allà he hagut de parar a netejar-me les ulleres, hi havia calor i humitat i en canvi a les valls fred, per tan, cada cop que pujaves, deixaves de veure res.

Aprofitant la parada, foto de rigor, i avall que anava just de temps.

Pista de tornada, fins arribar a la pista principal, després de la cadena, que va dels Holandesos cap a Can Lluçà, i cap als Holandesos primer, mirador dels caçadors i la resta coneguda, igual que la pujada.

Per cert, hi ha hagut un cotxe que ha girat cap als Holandesos, i no m’ha vist fins que havia entrat al revolt a la dreta, contant que jo anava cap a l’esquerre.

No ha passat res, però he hagut de baixar el ritme i habitualment aquest tros, del creuament amb la pista principal fins el mirador, m’agrada fer-lo a ritme, avui no ha pogut ser.

He parat el GPS a la porta de casa a les 9:05, havia d’estar a les 9 davant de l’ordinador, m’hi he posat a les 9:10 vestit d’esport, però era una reunió de 30 minuts interna, per tan no ha passat res.

M’ha sortit 25,85km que he fet amb 1h 13m a una mitja de 21,1km/h, amb un desnivell positiu de 551 metres i negatiu de 557 metres, una mitja cardíaca de 140 ppm que és el meu 81% i una màxima de 163 ppm que és el meu 94%, una cadència mitja de 80 rpm, una potència mitja de 229W, una màxima de 1126W i fred, mínima de 0 graus, mitja de 4,2 graus. Més temperatura que ahir de mitja, però he notat el fred a les mans. El consum energètic de 1008 calories.

Habitualment quan sortim amb colla, el ritme és un altre, però tinc un problema quan surto sol, no sé anar a ritme tranquil, haig de dur un ritme alt. No em passa quan vaig a córrer, però amb la bici, no en sé ☹

Per cert, la ruta d’avui es 100% gravel, i segurament amb una gravel la mitja hagués sortit d’1 o potser 2km per hora més alta 😊

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 25937 m
Total climbing: 589 m
Total descent: -589 m
Download file: 27_01_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix