El diumenge vàrem anular per la ventada que feia, estava un pel perillós, tot i que va baixar el vent més entrat el matí i en Joan Manel va dir que faria un Campdasens, va sortir sol.

Vaig canviar cadena i el neumàtic de darrera, no vaig poder estrenar-lo, i ahir havia d’estar a casa molt d’hora, així que avui he fet una sortideta de tranquis a veure que tal la cadena, el neumàtic i a gaudir un pel del Garraf.

He pujat la Fita a bon ritme, “basures”, Mas Maiol, mirador dels caçadors i a la dreta cap als Holandesos, per baixar cap a la Casa Nova i pel corriol del Fondo de les Llenties.

Ahir al vespre es va tapar tot, semblava que havia de ploure, al baixar les persianes cap a les 22:30 havia plogut un pel, poca cosa, però crec que deu haver plogut durant la nit, ja que hi havia més fang del que m’imaginava.

Un cop al creuament de Can Marcer, la Fassina i Jafra, he pujat cap a Jafra, per la trialera de pujada del revolt, es clar.

He notat que la cadena amb la pinyonera de darrera feia un soroll estrany, he pensat que al canviar només la cadena, potser la pinyonera estava massa donada i hauria de canviar-la també, baixa bé, però a l’hora de pujar li cost un pel, i el soroll no es normal.

Des del pàrquing de Jafra, he baixat pel corriol de darrera fins a la pista de la Fassina cap a Quatre Camins, pujada als Masets de Dalt i a l’esquerre, després de la cadena, per pujar per la trialera de rigor.

Cada cop està més justa, però amb el neumàtic nou no he tingut cap problema, he pujat molt bé.

La única pega, es al final quan gires a l’esquerre i segueixes pujant, que la temperatura puja de cop i les ulleres queden entelades, em passa sempre el mateix.

Deixes de veure, només son uns metres, potser 30 metres, no més, però vas a les palpentes.

He perdut l’equilibri en un moment i he fet peu, així que he aprofitat per fer la foto de rigor i llestos.

He seguit pujant un cop m’he netejat les ulleres, cap problema.

Creuada la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i baixada per la trialera que hi ha a l’altre banda.

Tot bé, però amb fang les arrels em fan un pel de por.

M’ha marxat la roda de davant i de darrera al final de la trialera, hi ha una arrel que creua en diagonal, i he notat que la bici marxava, però no ha passat res, no he ni hagut de baixar de la bici, ella mateixa s’ha adreçat de nou i llestos.

Un cop a baix, pista cap a Mas Maiol, amb molt de fang i els tolls d’aigua ben plens.

He agafat el GR a l’esquerre, el corriol que puja a Can Pere de la Plana, després de la cadena.

Un cop a la urbanització, baixada per la urbanització fins a l’entrada a l’esquerre de la Granja Escola, i seguim baixant fins a Can Lloses.

D’allà la tornada a Sitges es la clàssica, pista cap a Sitges deixant el desviament per anar cap a Sant Pere de Ribes a la dreta primer, després a la dreta, deixant el camí que va a Mas Alba a l’esquerre i pujada cap a les Casetes d’en Portacreu i d’allà fins al polígon Mas Alba.

He parat el GPS a la porta de casa amb 24,03km qhe fet amb 1h 22m a una mitja de 17,4km/h, un desnivell positiu de 538 metres i negatiu de 550 metres, una mitja cardíaca de 135 ppm que és el meu 78% i una màxima de 162 ppm que és el meu 94%, una cadència mitja de 77 rpm, una potència mitja de 200W, una màxima de 1182W, i un consum energètic de 995 calories. Temperatura mínima de 0 graus, i mitja de 2,3 graus, més fred del que pensava.

El Garmin estava a un 87% de bateria al arribar a casa, no el carregaré. El canvi de bateria va perfecte, tinc GPS amb autonomia com si fos nou.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 24178 m
Total climbing: 581 m
Total descent: -593 m
Download file: 26_01_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix