Dilluns vaig acabar que no servia per res, ahir descans del tot i aquest matí he sortit a fer una ruta de Gravel amb la All Mountain.

He sortit de casa, camí del Caprabo al polígon Mas Alba, pujada del Collet de la Fita, bon temps final pàrquing, “basures”, Mas Maiol i al mirador dels caçadors duia 20 minuts 43 segons des de casa, que no es un mal temps, amb la gravel és molt més ràpid, però no es la mateixa bici. Son 5,76km amb un desnivell positiu de 242 metres a una mitja de 16,7km/h, crec que està prou bé.

Baixada cap a la dreta, Holandesos i cap a Can Lluçà, anant a l’esquerre després de la cadena cap al pàrquing del Vallgrassa, a la carretera del Rat Penat.

Baixada a Vallgrassa i pel corriol fins a la Plana Novella, a la carretera.

Creuar la carretera i avall cap a Can Grau, fins trobar a l’esquerre la pista que puja cap al palau budista.

M’he trobat el Santi a dalt al palau, anava d’hivern com si estiguéssim a menys 25 graus sota zero 😊 hem parat 30 segons, ell anava amb pressa i jo volia veure que tal de ritme, ens hem acomiadat.

He entrat de nou al parc natural, baixada cap a Jafra i en contes d’agafar la trialera del revolt de l’esquerre, he seguit recte per la pista. Ni recordo la ultima vegada que vaig passar per aquesta pista, sempre faig la trialera, però avui no.

Al creuament de la Fassina he seguit recte cap a Sitges, cap a Can Marcer, però després de les vinyes, he entrat a l’esquerre, per pujar cap a la Casa Nova pel Fondo de les Llenties.

He parat un minut a fer la foto de rigor, no he tingut temps ni de baixar el pols i he seguit pujant, pista dels Holandesos cap a Sitges, última pujada de voltes fins el mirador dels Caçadors i tornada, Mas Maiol, Collet de la Fita, Caprabo i cap a casa.

He trobat un munt de transit entrant a Sitges, he hagut de parar 2 cops, cosa que m’ha penalitzat un pel amb el temps, però en el fons no estic competint amb ningú, potser amb mi mateix, i crec que vaig recuperant la forma física que tenia a l’estiu del 2020.

El GPS a la porta de casa m’ha donat 28,96km amb 1h 20m a una mitja de 21,6km/h, amb un desnivell positiu de 556 metres i negatiu de 561 metres, mitja cardíaca de 141 ppm que és el meu 82% i màxima de 166 ppm que es el meu 96%, la cadència mitja de 82 rpm, la potència mitja de 225W, la màxima de 1131W, temperatura boníssima, 6 graus de mínima amb una mitja de 7,5 graus i en el meu cas un consum energètic de 1088 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 29049 m
Total climbing: 611 m
Total descent: -604 m
Download file: 20_01_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix