Aquest matí de dijous hem fet una sortideta de tranquis en Josep Maria i jo.

A les 8 estàvem al Caprabo, abrigats, però no feia tan de fred com abans d’ahir, jo he dut els guants d’esquí que faig servir quan surto amb la FatBike, 4 capes tèrmiques al tronc, 3 capes als braços i doble mitjó, a les cames un culote llarg i llestos.

En Josep Maria ha vingut amb el kit d’hivern, doble guants i polaines de bici de neoprè als peus, amb roba d’hivern.

Tot s’ha de dir que abans d’ahir al Caprabo hi havia 1 grau negatiu i avui n’hi havia 4 de positius a la mateixa hora, no es el mateix.

Hem pujat la Fita, Mas Maiol i cap als Holandesos, per baixar per la Casa Nova i el Fondo de les Llenties cap a Jafra.

Hem arribat a Jafra per la trialera del revolt, i en contes de baixar pel corriol que hi ha al pàrquing de Jafra, hem pujat cap a la Plana Novella, per agafar l’entrada següent de Jafra a l’esquerre, la que esta tancada amb una cadena, per baixar per la trialera que comença a l’esquerre i que et deixa al mateix lloc que la de Jafra, a la pista que va de la Fassina a Quatre Camins.

En Josep Maria no l’havia feta mai, i li ha agradat. Estava seca, no hi havia humitat, tot i que la poca que hi havia, estava gebrada, es veia tot blanc.

Hem pujat cap als Masets de Dalt, per agafar la trialera de l’esquerre de la cadena, la que puja fins a la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

En Josep Maria li ha costat de pujar, no anava fi avui.

Un cop a dalt ens hem fet la foto de rigor i hem baixat per la trialera que hi ha un cop creues la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

Des de baix, cap a l’esquerre, cap a Mas Milà.

Els tolls d’aigua que hi ha habitualment estaven glaçats, però molt glaçats. Hi havia gel trencat d’haver-hi passat un cotxe, i es veia gruixut, es a dir, estàvem sota zero, però en aquesta zona, no han pujat de zero amb les últimes 24 hores com a mínim.

Hem baixat cap a Mas Milà, per agafar el corriol que puja a l’esquerre, marcat amb un GR i que té una cadena a l’inici fins a Can Pere de la Plana.

Des d’allà, baixada per la Granja Escola cap a Can Lloses i cap a Sitges, per les Casetes d’en Portacreu.

He parat el GPS a casa amb 24,53km que he fet amb 1h 31m a una mitja de 16,1km/h, ritme tranquil. Em dona un desnivell positiu de 562 metres i negatiu de 573 metres, una cadència mitja de 76 rpm, una mitja cardíaca de 129 ppm que és el meu 75% i una màxima de 160 ppm que és el meu 92%. La potència mitja de 186W, la màxima de 1231W i el consum energètic de 1016 calories. La temperatura mínima d’1 grau negatiu i la mitja d’1,2 graus positius, fred, però no pas com abans d’ahir.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 24711 m
Total climbing: 629 m
Total descent: -629 m
Download file: 07_01_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix