Tinc un GPS Garmin Edge 820 de fa uns 5 anys, em va prou bé, però la bateria s’ha anat degradant amb el temps i l’ús, fins el punt que no m’aguanta més de 5 hores si li poso un track a seguir amb el Bluetooth desconectat, si li activo el Bluetooth, em quedo tirat abans de les 4 hores.

Ara fa tems que tenia al cap comprar una bateria per canviar, ja ho vaig fer fa anys amb el meu antic Edge 705, tot i que en aquell cas era més senzill.

Aquest cop he comprat la bateria abans de veure com es feia.

Hi ha vídeos a YouTube que expliquen com desmuntar-ho, d’entrada sembla complicat, però no ho és.

Només cal temps, li he posat uns 40 minuts, paciència i algunes eines.

Per obrir el GPS s’ha de treure el vidre tàctil, no es pot obrir de cap altre manera, com si fos un telèfon mòbil.

Per poder treure el vidre, has d’escalfar el GPS, per tal de que la cola que agafa el vidre s’estovi i sigui més senzill de poder treure.

En quan a eines, en el meu cas, he fet servir una “esterilla” elèctrica per escalfar el GPS durant uns minuts, un joc d’eines per desmuntar un telèfon mòbil, que es pot comprar a qualsevol basar xinés per pocs diners, una pistola de cola calenta, unes tisores i cinta adhesiva de doble cara.

Aquí us deixo un vídeo, que he muntat i he accelerat, on us ensenyo com fer-ho, esta comprimit a menys de 10 minuts.

En el meu cas, he tingut un problema a l’hora de muntar-lo, ja que la pantalla tàctil no ha funcionat, perquè s’ha desconectat una de les 2 mànegues de cables que van de la pantalla tàctil a la placa mare, per tan he hagut de dedicar-hi una estona de més a conectar-la de nou.

Ara funciona perfectament, per uns 20€ i 40 minuts del meu temps, crec que tinc GPS per uns anys més, ara hauria de tornar a més de 12 hores d’autonomia, com quan era nou.

En quan a la bateria, he buscat a Google i la que he trobat tenia una entrega més ràpida, es la que he comprat, ronden els 20€ ports inclosos, hi ha múltiple llocs on comprar-la.

Espero que us sigui d’ajuda si us hi veieu amb cor.

Si us cal ajuda o teniu algun dubte, podeu escriure’m a info@garrafenbtt.com

Salut i pedals.

Digues si t'ha agradat

Comparteix