Sembla que la tempesta Filomena arribarà aquesta tarda i estarà aquí fins dissabte nit, potser diumenge. Està fent estralls de neu arreu de la península, però aquí no ha arribat encara.

Avui he sortit i m’ha vingut al cap una cançó de Darude que es diu “Calm Before the Storm” del 2000, i sembla que serà així, que demà tindrem molt de fred i pluja, així que he aprofitat avui per fer una sortida d’entrenament, a bon ritme.

Ahir vaig sortir amb en Josep Maria, a ritme més tranquil i avui tot i que no en tenia ganes, al final m’hi he posat i no ha estat malament.

He pujat el Collet de la Fita, Mas Maiol i al mirador dels Caçadors marcava quasi 23 minuts, un pel lent, diguem que amb la Jet9RDO li he posat un minut i poc menys i amb la Gravel, la RLT9RDO vaig arribar uns segons per sota de 20 minuts.

He anat a la dreta, cap als Holandesos, per caure cap a l’esquerre, pel Fondo de les Llenties.

Al creuament de Jafra, Can Marcer i la Fassina, he fet via cap a la Fassina, camí dels Masets de Dalt.

Abans de començat a pujar cap als Masets, he agafat el corriol de la dreta que puja cap a Jafra, i des de Jafra pujada cap a la Plana Novella per pista.

Al castell budista he fet la foto de rigor.

He seguit per darrera, ja de tornada, per Vallgrassa i el pàrquing del RatPenat, creuant la carretera i tornada cap a casa pels Holandesos de nou.

He mirat de fer pujar el cor un parell de cops, per anar proper als 95%, hem de fer series de tan en tan, sinó no millorarem.

La tornada coneguda i tranquil·la, amb més gent del que pensava, ciclistes, cotxes i fins un tot un camió que ocupava tota l’amplada de la pista, Mas Maiol, Basures, Collet de la Fita, Fita avall, Caprabo i a casa.

He parat el GPS amb 29,88km que he fet amb 1h 26m, a una mitja de 20,7km/h amb un desnivell positiu de 614 metres i negatiu de 603 metres, la cadència mitja de 81 rpm, la mitja cardíaca de 139 ppm que és el meu 80% i una màxima de 165 ppm que és el meu 95%. La potència mitja de 226W, la màxima de 1134W, la temperatura mínima d 2 graus negatius i la mitja de 0,5 graus, fred, però amb els guants d’esquí que faig servir per la FatBike habitualment no en tinc pas de fred. En el meu cas el consum energètic de 1175 calories.

Per cert, he arribat a casa amb el GPS al 90% de bateria, el canvi de bateria ha funcionat perfectament i torno a tenir la mateixa autonomia de quan era nou, estic encantat.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 29983 m
Total climbing: 659 m
Total descent: -658 m
Download file: 08_01_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix