Aquest matí m’he llevat d’hora, ahir no vaig fer cames, vaig sortir amb el paddle surf a fer tronc superior, per tan, les cames portaven un parell de dies de relax, crec que necessari.

He sortit amb ganes de fer un Campdasens, tinc controlat el temps i així em puc provar com vaig evolucionant. Avui era entrenament, no pas a gaudir de la bici, sinó a mesurar com estic.

He tingut sort, semàfors en verd i pocs cotxes, per tan, guanyo alguns segons. He pujat la Fita, he baixat a Vallcarca per Mas Quadrell, i he encarat primer la pujada de la cimentera i després la pujada de ciment cap a Can Granada primer i després cap a Campdasens. He arribat al cim, abans de començar a baixar cap a Can Llucà amb 50 minuts 16 segons des de la porta de casa. Son 15,19km que he fet amb una mitja de 18,1km/h amb un desnivell positiu de 506 metres i una mitja de 270W.

A partir d’allà, la tornada es molt més ràpida, el Garmin ha marcat una hora exacte als Holandesos, no esta malament.

He fer pujar el cor bastant al creuament amb la pista que ve de la Fassina cap als Caçadors, aquell tros de pujada l’he fet a tot el que podia, veien com el cor bombejava a tota castanya i les cames em cremaven, no donaven més.

Un cop a dalt, Caçadors, Basures, Collet de la Fita i avall. He trobat gent pujant amb bici, però després de cridar, m’han vist i s’han apartat.

Un cop a la rotonda de baix, on hi ha el centre de rentat, un camió a davant m’ha fet baixar molt el ritme fins a la benzinera, hauré perdut un pel, no crec que gaire.

La pujada de sota del pont, de peu i mirant de trencar les bieles posant-me de peu, tot i que no he generat el que vaig generar l’any passat al juny.

He arribat a casa amb un bon entrenament, tot i que segons el Garmin i el potenciòmetre, puc donar més del que he donar avui, però m’ha sortit una mitja de 22,2km/h, més ràpid que fa 2 setmanes, però no tan ràpid com al juny del 2019.

La part bona de l’entrenament d’avui es que he treballat en zona anaeròbica, tirant de “lactato”, i això serveix per pujar el llindar d’àcid làctic, que el tinc a 159 ppm i que he treballat un 15% de la sortida en FTP i un 15% per sobre d’FTP, i això significa que vaig treballant per pujar de FTP, que el tinc a 315W i el tenia a 319W l’any passat, encara em queda. Amb el pes que tinc em surt un FTP de 3,80W/Kg, que està bé, no es “correcte” segons l’escala de Garmin, a partir de 3,92W/Kg, seria Excel·lent i a partir de 5,04W/Kg Superior, però entenc que els 2 últims nivells són per gent que viu d’això, que no es el meu cas.

Aquí us deixo el track de l’entrenament d’avui

Total distance: 27085 m
Total climbing: 622 m
Total descent: -622 m
Download file: 27_05_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix