Matí de dimecres, fred, però no tan com ahir, he pensat en sortir a fer un Campdasens a ritme, a veure si podia comparar-me amb l’estat de forma de fa uns mesos.

He posat el GPS en marxa a la porta de casa, la pega de fer això, es que segons com vagi el transit i els semàfors, potser li poso us minuts de més.

He arribat al Caprabo i la pujada entre les 2 rotondes la he fet com si s’acabés el mon, l’inici de la pujada del Collet de la Fita, a ritme.

És aquella sensació que et cremen les cames, que el pots puja ràpidament i que veus que no pots més, que el cos et demana baixar el ritme, però que tu li demanes al cos que el mantingui o que el pugi un pel.

He arribat al pàrquing del Collet de la Fita amb 15 minuts des de casa, amb la Gravel li vaig posar un minut menys, no té color.

El següent punt de referencia es el pi que hi ha al acabar el revolt i on comencen les “basures”. Marcava 18 minuts, no esta malament, però amb la gravel vaig arribar a 15 minuts i pocs segons.

He començat a baixar cap a Mas Quadrell i després cap a Vallcarca i he anat mirant punts on tinc controlat temps, i he anat un minut i mig més lent en aquest tros.

He perdut un minut entre el pàrquing del Collet de la Fita i l’inici de la baixada de Mas Quadrell, m’hauré adormit un pel baixant el pols.

He arribat a Vallcarca amb quasi 29 minuts des de casa, en els moments bons li havia posat un minut i mig menys i en els normals, arribava aquí amb 32 minuts ben bons.

La pujada cap a Campdasens també la tinc controlada, habitualment arribo a sota del pont que passa l’autopista per sobre amb 36 minuts, avui amb 33 i amb la gravel vaig posar-hi 32.

La pujada cap a Can Granada m’ha costat, hi ha hagut un punt que he hagut de posar-hi un pinyó de més, no hi contava.

He arribat a Can Granada amb 43 minuts, amb la Gravel vaig posar-hi quasi 42, per tan un pel més lent, però bé.

La pujada fins a Campdasens la he feta bé, tot i que ara hi ha un revolt que a l’estiu no hi era, no crec que es perdi gaire temps.

He anat mirant el GPS a mida que anava pujant fins al cim, on es comença a veure Can Lluçà i he arribat a dalt amb 52 minuts 40 segons, un bon temps per ser la Jer9RDO, amb la gravel aquest estiu passat passaven pocs segons de 50 minuts, es a dir molt més ràpid.

La mitja que m’ha donat es de 17,5km/ en el tram de la porta de casa al cim, que son 15,33km, per un desnivell positiu de 533 metres i una mitja de potència de 266W.

A partir d’aquí la tornada, que es relativament ràpida. Ha marcat una hora quan acabava la pujada de ciment, i 1h, i un minut i mig quan he començat a baixar per la pista de ciment cap als Holandesos.

Amb la gravel vaig arribar aquest estiu a contar una hora passada l’entrada de Mas Quadrell, es a dir, un parell de quilòmetres llargs més endavant. Molt més ràpid, però la bici no té res a veure.

Habitualment amb la Jet, he arribat a posar-hi una hora a la baixada de ciment, on avui hi he posat un minut i mig de més.

A partir d’aquí Holandesos, mirador dels Caçadors, Mas Maiol, Collet de la Fita i cap a casa.

He parat el GPS amb 27.12km que he fet amb 1h 17m a una mitja de 21,1km/h, amb un desnivell positiu de 606 metres i negatiu de 625 metres, una mitja cardíaca de 146 ppm que és el meu 84% i una màxima de 166 ppm que és el meu 96%, la cadència mitja de 81 rpm, la potència mitja de 243W, la màxima de 1100W, la temperatura mínima de 0 graus, però la mitja de 3,4 graus molt millor que ahir. En el meu cas, el consum energètic de 1123 calories.

En quan a la bateria del GPS, la que vaig canviar la setmana passada. Ahir vaig sortir, una hora i mitja, vaig arribar a casa amb 88% de bateria, per tan no la vaig carregar. Avui he sortit una hora i poc, he arribat a casa amb un 72% de bateria, tampoc la carrego, està aguantant molt, per tan, amb sortides d’entre setmana d’una hora i poc, no la carregaré, seguiré provant que passa.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27214 m
Total climbing: 657 m
Total descent: -661 m
Download file: 13_01_2021.gpx

Digues si t'ha agradat

Comparteix