Matí de dimarts, varen anunciar molt de fred, he sortit un pel més tard per mirar d’evitar-hi, la idea era pujar a la Morella i tornar per Vallgrassa i els Budistes, he fet canvi de plans.

M’he abrigat molt, per no passar fred, i com les cebes, moltes capes per mirar de no tenir fred.

No he passat fred, només als peus al arribar a casa, que a la dutxa, he vist que els dits estaven un pel morats, però no he notat fred.

He pujat la Fita, he mirat de pujar a bon ritme, però m’ha costat molt mantenir un ritme adient, no sé si per la roba, pel fred, o perquè he perdut la forma, però m’ha costat.

Després del Collet de la Fita, cap a Mas Maiol i al mirador dels caçadors hi havia 21 minuts i mig, que no es un mal temps per pujar amb la Jet9RDO, però la sensació era de que podia pujar més ràpid, però no he pogut.

El temps no ha dit pas això, per tan, només han estat sensacions.

He girat a la dreta cap als Holandesos i he seguit camí de Can Lluçà, girant a l’esquerre per anar al pàrquing de Vallgrassa, a la carretera del Rat Penat.

Feia molt de vent, no m’ha fet gracia, ja que hi ha hagut un parell de cops de vent que m’han mogut la bici, així que he fet canvi de ruta, he seguit cap a Vallgrassa directament, i cap a la Plana Novella.

Camí del Palau Budista he relliscat, no he caigut però m’he espantat un pel.

Hi havia gel a un revolt de la urbanització i m’ha marxat un pel de davant i de darrera.

Tots els tolls d’aigua que he trobat avui estaven glaçats, es a dir, hem estat per sota de zero graus tota la nit, i això que a la hora que he sortit, ja hi havia sol i escalfava, cosa que s’ha agraït.

Des del Castell Budista he baixat per entrar de nou al Parc Natural del Garraf i cap a Jafra.

Des del pàrquing de Jafra, el corriol que surt després de la cadena cap als Masets i un cop he arribat a la pista de la Fassina cap a Quatre Camins, he girat a l’esquerre cap a la Fassina primer i després del creuament cap a Can Marcer de tornada cap a Sitges.

La última pujada que hi ha, de pista, no m’agrada, prefereixo fer el camí de la dreta, que es l’antiga pista, que esta tancada amb unes pedres a l’entrada i està en mal estat per passar amb cotxe, però amb la bici es pot passar perfectament.

Hi pots afegir uns metres a la ruta, però la pujada a pel per pista no m’aporta res, en canvi aquesta petita drecera m’agrada.

Des de dalt, cap al mirador dels Caçadors, Mas Maiol, Basures, Collet de la Fita i cap a casa.

He parat el GPS amb 27,89km que he fet amb 1h 21m a una mitja de 20,4km/h, amb un desnivell positiu de 608 metres i negatiu de 567 metres, una mitja cardíaca de 140 ppm que és el meu 81% i una màxima de 162 ppm que és el meu 94%. La cadència mitja de 82 rpm, la potència mitja de 222W i la màxima de 1134W, la temperatura de 0 graus de mínima i 1,5 graus de mitja, es a dir fred, però no tan com havien anunciat i en el meu cas el consum energètic de 1091 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 28005 m
Total climbing: 639 m
Total descent: -645 m
Download file: 12_01_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix