Aquest matí he sortit amb bici, sortideta curta matinal abans de Nadal.

El diumenge vaig caure, res greu, alguna rascada, i ahir vaig descansar de cames, vaig fer tronc superior, una hora de Paddle Surf, així que avui he volgut veure que tal.

Alguna molèstia baixant per trialeres, però res greu, plenament suportable.

He pujat la Fita, he mirat de fer series, es a dir, pujar la Fita en mode “a muerte”, un cop a les basures, he mirat el temps, i no he quedat content, he seguit donant el màxim, fins arribar al mirador dels Caçadors, allà m’ha donat un temps total més raonable.

Baixada als Holandesos, Casa Nova i pel Fondo de les Llenties, no he baixat molt ràpid, suposo que el diumenge encara el tinc al subconscient.

He fet la trialera del final a mà dreta i he estat a punt de sortir per davant, hi havia un parell de branques que no les esperava, però no ha passat res.

Pujada cap a Jafra, per la trialera del revolt, allà on vaig caure abans d’ahir, però de pujada.

Des de Jafra, baixada pel corriol de darrera del pàrquing fins a la pista de la Fasina a Quatre Camins.

Pujada fins els Masets de Dalt i a l’esquerre, després de la cadena, pujada per la trialera, que cada dia està més justa.

Si hi poses fe i t’ho creus, puges sense fer peu, com ha estat el cas.

Al final de tot, he perdut un moment l’equilibri i he hagut de posar el peu a terra, però he pogut arrencar de nou.

Un cop a dalt, sense veure res, les ulleres estaven amb “boira”, he seguit recte per baixar per la trialera que hi ha just creuar la pista que va de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

La baixada bé, esta justa, entre l’aigua i la tallada d’arbres que han fet ara fa poc, l’han deixat justeta, però es pot fer sencera.

Un cop a baix, camí de Mas Milà per la pista, deixant l’entrada de Can Pere de la Plana a mà esquerre i seguint fins trobar a l’esquerre també, el corriol que puja, marcat amb un GR i que et dur també a Can Pere de la Plana.

Les pujades les he mirat de fer al màxim, per tan de fer pujar el cor.

Un cop a la urbanització, baixada cap a la Granja Escola, i cap a Can Lloses primer, i després ja cap a Sitges, per les Casetes d’en Portacreu.

He arribat a casa amb 24,03km que he fet amb 1h 19m a una mitja de 18,1km/h, un desnivell positiu de 514 metres i negatiu de 550 metres, una potència mitja de 202W, una màxima de 1132W, una cadència mitja de 78 rpm, mitja cardíaca de 131 ppm que és el meu 76% i una màxima de 160 ppm que és el meu 92%, més fred que el diumenge, mínima de cero graus, màxima de 15, a la sortida a dins del poble, i la mitja de 3,2 graus. El consum energètic en el meu cas de 968 calories.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 24184 m
Total climbing: 588 m
Total descent: -586 m
Download file: 22_12_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix