Sol solet, vine’m a veure que tinc fred, es la cançó que m’ha vingut al cap quan anava pujant la Fita.

Havia d’estar a casa d’hora, no més tard de les 9 i poc, tot i que he arribat un pel més tard.

He pujat la Fita, he anat cap als Holandesos passant per davant de Mas Maiol i he baixat pel Fondo de les Llenties cap al creuament de Jafra i la Fassina.

He baixat cap a la Fassina, aquí es veia tot glaçat, fred, molt de fred.

Passada la Fassina, cap als Massets de Dalt, es veia tot glaçat, començava a tocar el sol, i s’agraïa, però la temperatura encara estava sota zero.

M’he trobat un ciclista en sentit contrari, l’únic del dia, amb una gravel i cara de anar “cagat” de fred com jo, ens hem saludat amb les mans, no hem pogut articular paraula.

Abans de començar a pujar cap als Massets, a la dreta hi ha el corriol que agafem habitualment per darrera del pàrquing de Jafra, l’he fet de pujada, i un cop a Jafra, per pista cap a la Plana Novella.

Aquí, pujant, ha començat a pujar més la temperatura, molt millor, ja estàvem sobre cero graus, que es molt d’agrair.

He parat a fet una foto, la llum estava espectacular.

Un cop al Palau Novella, he passat per darrera dels Budistes i he anat a buscar l’entrada del corriol que puja a Vallgrassa primer i fins el pàrquing de la carretera del Rat Penat.

La tornada coneguda, baixada per la pista fins a la principal, després de la cadena, que va dels Holandesos fins a Can Lluçà.

Camí dels Holandesos de tornada i he fet una parada als Holandesos, volia gravar un petit vídeo amb la GoPro Hero 8 Black del petit salt que hi ha davant de l’entrada, però no ha quedat bé, i això que l’he repetit 2 cops.

Era tard, cap a casa, tornada pel mateix camí de l’anada, però a ritme que feia tard.

He parat el GPS a la porta de casa amb 30,92km que he fet amb 1h 33m a una mitja de 19,9km/h, amb un desnivell positiu de 630 metres i negatiu de 610 metres. La cadència mitja de 78 rpm, la mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i una màxima de 163 ppm que és el meu 94%, just entre el creuament de la pista dels Holandesos tornant i el mirador dels Caçadors, he mirat de donar el màxim en aquests metres i he vist que pujaven les pulsacions ràpidament. La mitja de potència de 214W i la màxima de 1091W, no està malament. Mínima de 2 graus negatius, màxima de 14 graus, però la mitja de 2,1 graus, es a dir, un fred que pela. En el meu cas 1198 calories de consum energètic.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 31082 m
Total climbing: 694 m
Total descent: -692 m
Download file: 03_12_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix