Aquest matí he mirat com estava el mar, ahir hi havia ones, però no hi vaig anar, vaig sortir amb bici. Ja no hi havia res d’ones avui, per tan he fet una sortideta tranquil.la de dilluns de tardor, amb una llum espectacular.

He pensat en endur-me la GoPro i jugar un pel amb ella.

He pujat la Fita, Mas Maiol i cap als Holandesos.

He posat la càmera per mirar de gravar el saltet que hi ha, es molt poca cosa, però es divertit. Aquest cop l’he gravat amb càmera lenta també, però des de darrera.

És curt, però es divertit.

He seguit i baixat a l’esquerre cap a la Casa Nova i el Fondo de Les Llenties fins arribar al creuament de Car Marcer, La Fassina i Jafra, pujada cap a Jafra.

Baixada pel corriol de darrera de la cadena del pàrquing fins arribar a la pista que puja de la Fassina a Quatre Camins.

Al arribar als Masets de Dalt, a l’esquerre, després de la cadena, per pujar per la trialera, que avui estava molt mullada, però es podia pujar, fins arribar el creuament de la pista de Can Pere de la Plana fins a Quatre Camins.

He caigut per la trialera que hi ha just creuar la pista.

M’he trobat que han netejat el bosc, que està bé per evitar incendis, però han deixat la trialera de baixada molt bruta de troncs i branques.

A baix de tot, hi havia una furgoneta, i just davant de la furgoneta, al final de la trialera, un munt de troncs posats en fila, que no permetien passar.

Espero que sigui temporal i els treguin, sinó els haurem de treure.

He passat pel costat, caminant, no es podia pedalar i he baixat per la mateixa pista en direcció a Mas Milà.

Per agafar a l’esquerre el corriol que puja a Can Pere de la Plana i tornar per la Granja Escola, cap a Can Lloses primer i després cap a Sitges per les Casetes d’en Portacreu.

He fet unes fotos amb la GoPro que crec que han quedat prou bé, us les deixo.

He arribat a casa amb 24,59km que he fet amb 1h 24 minuts, a una mitja de 17,5km/m, un desnivell positiu de 528 metres i negatiu de 521 metres, potència mitja de 196W, màxima de 1055W, cadència mitja de 79 rpm, pols mitja de 129 ppm que és el meu 75% i màxim de 161 ppm que és el meu 93%, un consum energètic en el meu cas de 992 calories i no he passat fred, però m’ha marcat una mínima de 2 graus, i una mitja de 6,1 graus, amb una màxima de 16, es a dir, ha fet fred.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 24770 m
Total climbing: 593 m
Total descent: -599 m
Download file: 30_11_2020.gpx

Digues si t'ha agradat

Comparteix