Aquest matí he sortit a fer la mateixa ruta que vaig fer ahir dijous, però al revés, i el primer que he notat es que no feia tan de fred com ahir, la temperatura era més agradable, tot i que he estat per sota de zero una estona, però menys que ahir.

Anava just de temps, a les 10 havia d’estar en una reunió, per tan, una hora i mitja com a molt.

He pujat la Fita, Mas Maiol i cap als Holandesos, seguir deixant l’entrada a l’esquerre cap a la Casa Nova i el Fondo de les Llenties i seguint cap a Can Lluçà.

A l’esquerre després de la cadena cap al pàrquing de Vallgrassa, a la carretera del Rat Penat i baixada cap a Vallgrassa primer i després cap a la Plana Novella.

Arribant a la carretera, ja a la Plana Novella, he pujat cap al Palau Novella, per passar per darrera dels Budistes i baixar tornant a entrar al Parc Natural del Garraf i baixar per la pista fins a Jafra.

Allà he agafat el corriol que hi ha després de la cadena al pàrquing i he baixat cap a la pista de Quatre Camins a la Fassina.

Pujada cap a la Fassina, aquí feia força fred, sota zero, però no fred com ahir.

He passat la Fassina, he arribat de nou al creuament de Jafra i Can Marcer i he encarat cap a Can Marcer, agafant a l’esquerre la pujada a la Casa Nova pel Fondo de les Llenties.

He parat a fer una foto a la Casa Nova, la llum de la tardor es espectacular.

La tornada pel mateix camí de l’anada, de nou a la pista dels Holandesos, mirador dels Caçadors, Mas Maiol, Collet de la Fita i de nou a Sitges.

He parat el GPS amb 30,26km que he fet amb 1h 30m, a una mitja de 20,1km/h, es una ruta plenament de gravel, es pot fer perfectament i segurament més ràpid que amb la Jet. El desnivell positiu de 596 metres i negatius de 600 metres, la cadència mitja de 80 rpm, la mitja cardíaca de 132 ppm que és el meu 76% i la màxima de 154 ppm que és el meu 89%, la potència mitja de 212W i la màxima de 978W, en el meu cas, 1148 calories de consum energètic.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 30374 m
Total climbing: 650 m
Total descent: -650 m
Download file: 04_12_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix