El divendres va estar plovent bastant i ahir dissabte també, per tan avui hem fet una sortida pistera, mirant d’evitar tolls d’aigua i fang. Pujada a la Morella i tornada per Begues.

A les 7:30 estàvem al Caprabo, hem esperat uns minuts de rigor i hem pujat el Collet del a Fita en Joan Manel, en Josep Maria i jo.

Després de Mas Maiol, mirador dels Caçadors i a la dreta cap als Holandesos i cap a Can Lluçà, anant a l’esquerre després de la cadena, cap al pàrquing de Vallgrassa.

Un cop a la carretera del Rat Penat, hem pujat per carretera fins a l’inici de l’entrada de la bola, passant la cadena i després a la dreta, està marcat com La Morella.

Hem pujat fins el replà, no fem cim, perquè s’ha de caminar, no es pot pujar amb bici i hem parat a fer la foto de rigor.

El dia estava espectacular, humit de la pluja, però amb una llum molt maca.

Hem baixat per darrera per anar a buscar la pujada cap a Les Agulles i un cop a dalt, a l’esquerre cap a Begues.

Arribes a la primera baixada que hi ha tornant de Begues cap a la Plana Novella, es baixa i puja un pel, i llavors hi ha la segona baixada, que si es fa a bon ritme, et permet guanyar quilòmetres amb molt poc temps.

Hem arribat a la Plana Novella, i hem pensat de tornar per Jafra, així que per pujant pels carrers per passar per darrera del Palau Novella, i entrar de nou al parc natural del Garraf.

Baixada fins a Jafra, trialereta del revolt baixant, i pujada cap a Can Marcer per pista i amunt fins al mirador dels Caçadors.

A mi m’agrada fer la pista de l’esquerre quan comença la part més inclinada, és un pel de res més llarga, però la pujada recta per pista m’avorreix, prefereixo la alternativa amb més pedres.

Duen al mateix lloc, així que hem esperat per reagrupar-nos, el Joan Manel anava primer, al mirador dels Caçadors, i avall cap a la Fita i al Caprabo.

Molta gent a la Fita, entre pujades i baixades, caminant, corrent amb bici amb gossos, amb cotxe amb moto, molta gent. S’ha de vigilar, perquè pot ser perillós si es baixa massa ràpid.

Ens hem acomiadat a l’institut i cap a casa.

He parat el GPS amb 41,49km que hem fet amb 2h 22m a una mitja de 17,5km/h, amb un desnivell positiu de 1019 metres i negatiu de 1065 metres, una cadència mitja de 75 rpm, una mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i una màxima de 160 ppm que és el meu 92%. La potència mitja de 194W, la màxima de 862W, i bona temperatura, mínima de 4 graus, màxima de 16 i mitja de 7,8 graus, però amb sol. En el meu cas el consum energètic de 1654 calories.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 41681 m
Total climbing: 1103 m
Total descent: -1122 m
Download file: 29_11_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix