Aquest matí de divendres he sortit, ja que donaven previsió de pluja demà dissabte tot el dia, i avui també, però quan ha començat a clarejar he vist que no havia plogut. He pensat en fer quelcom de tranquis, uns Budistes que es una hora i poc.

He agafat la GoPro, volia fer unes probes amb el salt que hi ha davant dels Holandesos, però no ha acabat de sortir bé, m’he endut el comandament a distància, però no agafa amb tanta distància, per tan, no he pogut fer fotos, que és el que volia, m’he quedat amb un petit vídeo que no es veu gran cosa.

La ruta es senzilla, Caprabo del polígon Mas Alba, m’he obligat a pujat la Fita amb tranquil·litat, habitualment em costa, sense adonar-me, començo a baixar pinyons i acabo pujant com si no hi hagués demà.

Mas Maiol i al mirador dels Caçadors amb 23 minuts, quan amb la Jet hi poso 20 minuts, es a dir, més tranquil.

A la dreta cap als Holandesos i Can Lluçà.

He parat al salt de davant dels Holandesos una estona, he pujat i baixat 3 cops per mirar de gravar alguna cosa, però no ha quedat gaire bé.

Després, quan he notat que començava a ploure, poc, però queien gotes, he seguit a un ritme més interessant cap a Can Lluçà, per anar a l’esquerre, després de la cadena, cap al pàrquing del Rat Penat.

Creues la carretera, i de baixada cap a Vallgrassa primer i després cap a la Plana Novella.

Un cop a la Plana, he pujar per carretera cap als Budistes, i passant per darrera del palau, baixada de nou per agafar la pista que entra de nou al Parc Natural i que baixa fins a Jafra primer i després al creuament de la Fassina, tot i que he seguit de tornada cap a Sitges, per Can Marcer.

La pujada que hi ha al final no m’agrada, prefereixo fer-la pel camí de l’esquerre, està més trencat i es menys pista.

Un cop a dalt al mirador dels caçadors, he parat a fer una foto veient com la tempesta s’apropava i avall pel mateix camí de pujada, res nou.

He arribat a casa amb 27,14km que he fet amb 1h 24m a una mitja de 19,3km/h, amb un desnivell positiu de 575 metres i negatiu de 561 metres, una cadència mitja de 80 rpm, una mitja cardíaca de 132 ppm que és el meu 76% i una màxima de 158 ppm que és el meu 91%, calor, mínima de 11 graus, però mitja de 12,3 graus, res de fred per ser finals de novembre. 198W de mitja, 1015 de màxima i un consum energètic de 999 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27296 m
Total climbing: 633 m
Total descent: -632 m
Download file: 27_11_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix