Aquest matí havíem quedat a les 7:30 al Caprabo, ahir vaig anar a dormir a la 1, però he descansat prou bé. La idea era anar fins a Begues, d’allà cap a Olesa de Bonesvalls per muntanya i tornar.

Érem el Joan Manel, el Jorge i jo, el Damià i el Pedro han avisat que no vindrien.

He pujat el Collet de la Fita, passat Mas Maiol i passat el mirador dels Caçadors, a la dreta cap als Holandesos i la Casa Nova, per seguir cap a Can Lluçà i agafar la pista de l’esquerre, després de la cadena per anar cap al pàrquing del RatPenat i baixar cap a Vallgrassa, i arribar a la Plana Novella.

Des de la Plana Novella, per la pista cap a Begues.

No hem arribat a Begues, just quan trobes la primera casa a mà esquerre, a la primera de les 2 pujades llargues que hi ha, hem girat a l’esquerre i hem baixat per anar a buscar la masia que hi ha sobre Begues i per on comença la pista que puja cap a Olesa de Bonesvalls.

Hem fet la trialera de baixada, amb la gravel, més confiat del que em pensava, tot s’ha de dir, prou bé.

Hem agafat el corriolet de l’esquerre, creuant la riera, fins que hem arribat a la cadena que et deixa sota la cantera, ja a la carretera de Begues a Olesa de Bonesvalls.

Per carretera durant un quilòmetre aproximadament, i a l’esquerre, després de la cadena, per la pista que puja cap a La Mola.

Aquí hi ha un punt que la pista agafa inclinació, i he pensat que em costaria més del que m’ha costat, ho he posat tot, però tot i dur un 50 dents a darrera, el de davant es un 42 dents i això es nota. M’he acabat posant de peu amb el 42 davant i 42 darrera i he pujat bé.

Hem seguit i hem parat a fer-nos la foto, just al creuament on a l’esquerre es puja a La Mola i a la dreta es baixa cap a la pista de Olesa a Can Grau.

Després de la foto, hem anat baixant fins trobar la pista i hem encarat la tornada.

He parat a l’Avenc de l’Esquerrà, ni el Joan Manel ni el Jorge sabien de l’existència de l’avenc, han quedat un pel sorpresos, fa 336 metres de profunditat, es molt.

Hem encarat la tornada, per la pista fins a Can Grau, arribant a Can Grau, per la trialera i agafant el caminet interior que et baixa a la carretera d’Olivella.

Hem baixat per carretera fins a Olivella, però sense arribat al poble, a la que tens l’entrada a l’esquerre per poder tornar cap a Quatre Camins per pista.

Hem fet Quatre Camins i d’allà hem anat cap a Can Pere de la Plana, per agafar a l’esquerre la pista que et dur a la trialera que hi ha baixant paral·lela a la pista principal dels Masets de Dalt a Quatre Camins.

M’he trobat a l’Ana, m’ha cosina. Ella venia en sentit contrari amb la Cannodale, molt bonica per cert. Hem parat a saludar-nos, ens haurem estat 5 minuts. Tot bé, sortia sola, estrenava GPS.

La trialera de baixada, doncs no, no es baixa igual de ràpid que amb la Jet9RDO, ni molt menys, però he baixat molt millor del que m’esperava, per ser una gravel, crec que es pot baixat per tot arreu, però a ritme diferent.

De dels Masets de Dalt, cap a la Fassina i cap a Sitges de nou, pujant per la pista principal, cap al mirador dels Caçadors, Mas Maiol, Basures, Fita i baixada cap al Caprabo.

He arribat a casa amb 51,28km que he fet amb 2h 53m a una mitja de 17,7km/h, amb un desnivell positiu de 1111 metres i negatiu de 1095 metres, una cadència mitja de 78 rpm, una mitja cardíaca de 127 ppm que és el meu 73% i una màxima de 166 ppm que és el meu 96%. El consum energètic en el meu cas de 2010 calories, la temperatura més alta que ahir, 17 graus de mínima i 27 de màxima.

Demà descansarem, avui m’he notat les cames molt cansades, em costava seguir el ritme. Duc massa dies sortint sense descansar i el cos ho necessita per poder rendir de forma adient.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 51533 m
Total climbing: 1248 m
Total descent: -1253 m
Download file: 06_09_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix