Amb poques ganes, però avui he sortit amb bici. Ahir no vaig sortir, a part de la pluja, el cos em demanava descansar. No tenia clar que fer i he pensat en fer un Budistes de tranquis.

He pujat el Collet de la Fita, Mas Maiol i el mirador dels Caçadors. Allà he mirat el temps, quasi 4 minuts més del temps que faig quan pujo al màxim.

He baixat cap a Jafra, pujat per la trialera del revolt i amunt per la pista, fins arribar al Monestir Budista.

Foto de rigor, i sortida per darrera, pel pàrquing, fins anar a buscar l’entrada de Vallgrassa.

He passat el cadenat, pujat a Vallgrassa i fins a la carretera del RatPenat.

M’he trobat un parell de ciclistes pujant de Vallgrassa fins a la carretera, així que he pensat d’atrapar-los. El primer l’he atrapat fàcilment, el segon l’he atrapat arribant a la cadena a dalt, anava mort, com jo, que hem fet pujar el pols.

M’ha deixat passar, ha esperat el company. He creuat la carretera i avall per la pista, amb cura, que la pluja s’ha endut molta terra.

Passada la cadena i a la pista de Can Lluçà cap als Holandesos, després el mirador dels Caçadors, Mas Maiol, Basures, Collet de la Fita i avall.

He arribat a casa amb 25,75km que he fet amb 1h 13m a una mitja de 21,1km/h, amb un desnivell positiu de 546 metres i negatiu de 555 metres, una cadència mitja de 78 rpm, una mitja cardíaca de 133 ppm que és el meu 77% i una màxima de 163 ppm que és el meu 93%, un consum energètic de 953 calories i bona temperatura, 13 graus de mínima i 21 de màxima.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 25823 m
Total climbing: 597 m
Total descent: -603 m
Download file: 08_09_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix