Aquest matí de dissabte hem sortit l’Àlvar, el Damià i jo. Volíem anar a les Gunyoles.

El Damià ha confirmat a primera hora, inicialment anàvem només l’Àlvar i jo. Ja va avisar que el ritme seria el seu, més lent, però era una sortida social.

A les 7:30 estàvem al Caprabo, hem anat cap a Can Lloses a Sant Pere de Ribes, i d’allà per carretera fins a l’entrada del Mas de Can Giralt i pel corriol que voreja la riera fins a Can Suriol, a la carretera de Olivella a Mas Milà.

Ens hem passat una colla important de ciclistes dels Biciats del Garraf, anaven a un altre ritme.

Jo he patit un pel en algun punt, tan pujant per falta de relació com baixant, ja que trobo a faltar la Jet en algun punt.

A la que hem agafat la pista que va fins a Les Gunyoles, el ritme ha estat diferent, lent, però constant i amb la Gravel vaig bé.

Hem pujat al cim de Les Gunyoles, foto de rigor i tornada per la ruta de sempre, Avinyonet de Dalt cap a Can Traval.

A Can Traval he hagut de parar, sortia líquid tubeless de la roda de darrera, haig d’arreglar el forat de darrera i un que tinc a davant que també emprenya bastant, sinó no faré net.

Hem esperat una estona, ha segellat i llestos.

Hem seguit, fins a Mas Milà bé, i per carretera fins a Can Lloses. Allà el Damià i jo hem pujat un pel el ritme.

En pla, jo anava al davant i ell enganxat a darrera, quan ha començat la pujada, m’ha passat, però no l’he pogut agafar, anava fos i ell encara tenia marge.

Hem esperat l’Àlvar a l’entrada de Can Lloses i tornada cap a Sitges pel mateix camí de l’anada.

He arribat a casa amb 44,07km que he fet amb 2h 32m, a una mitja de 17,4km/h, amb un desnivell positiu de 718 metres i negatiu de 746 metres, la cadència mitja de 79 rpm, la mitja cardíaca de 119 ppm que és el meu 69% i la màxima en algun punt de la carretera tornant, de 163 ppm que és el meu 93%. El consum energètic de 1540 calories en el meu cas i bona temperatura, 16 de mínima y 27 de màxima, però amb molt humitat.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 44225 m
Total climbing: 841 m
Total descent: -848 m
Download file: 15_08_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix