Ahir diumenge no vaig poder sortir, un cop estava tot preparat i ja al carrer, em trobo que el canvi de darrera no respon.

No vaig fer res des de dissabte a diumenge al canvi, només posar més líquid tubeless i mirar de taponar un parell de forats que ni amb el líquid hi havia manera. Vaig posar la bici del revés i llestos.

Suposo que amb el moviment, el cable de canvi del desviador de darrera es va moure i va sortir d’on havia d’estar.

He anat aquest matí a TopFun i el Francesc m’ho ha arreglat amb 10 minuts, mirar que podia ser, i bàsicament canviar el cable del desviador de darrera, res més.

Així que he sortit a la tarda, amb tota la calorada.

A les 19:15 sortia de casa, no tenia intenció de sortir a matar, però m’he anat animant i al final si, he sortit ganivet en boca.

No he trobat gent al carrer i els semàfors estaven en vianants, per tan he pogut passar sense haver de parar.

He pujat cap al Caprabo a bon ritme, però quan he encarat la pujada del collet de la Fita m’he animat.

He pujat amb tot el que he pogut, i he vist que havia fet un bon temps, he arribat al pi de les “basures” amb menys de 16 minuts, que és un bon temps per mi.

He passat Mas Maiol i he baixat per Mas Quadrell cap a Vallcarca. M’ha donat una punta de 65km/h baixant, amb la gravel! Es moltíssim per mi.

Tinc calculats temps, i he dut un bon temps tota l’estona baixant.

La pujada d’asfalt de la cimentera l’he feta de peu. La pujada de ciment cap a Can Granada amb tot posat, però mantenint un bon ritme.

Hem de contar que duc un 11-34 a darrera d’11 velocitats i a davant un 31-48, es a dir, he pujat amb el 31 a davant i el 34 a darrera. A la part final, he pogut posar un pinyó de més.

M’he plantat a Can Granada amb el cor que sortia per la boca, de peu uns metres més i a bon ritme fins arribar a Campdasens.

He trobat un cotxe, però m’ha deixat passar, per tan, no he perdut temps.

La pujada de després de Campdasens, la de ciment, he combinat anar de peu amb anar assegut forçant les cames.

He fet com amb 47 minuts 2 segons, a una mitja de 19,3km/h contant que el desnivell de pujada es de 506 metres amb 15,14 quilòmetres, no està malament.

La baixada és més ràpida, he mirat d’anar el més ràpid possible per saber on arribava amb 1 hora. Creia que arribaria als Holandesos, com ha última vegada, però no, he passat els Holandesos i he passat el mirador de la pista que baixa a la Fassina.

Diguem que he vist el canvi de 59 minuts 59 segons a 1 hora passats uns metres de l’entrada de la baixada a Vallcarca per Mas Quadrell.

Increïble, mai havia arribat aquí amb un temps tan bo, duia un ritme molt alt.

La baixada cap a Collet de la Fita i cap al Caprabo l’he feta molt ràpid també.

Creia que arribaria a casa amb menys d’una hora i deu minuts, però m’he trobat un munt de cotxes, semàfors en vermell que m’han fet parar i un munt de fent al carrer Sant Josep i Bonaire, que m’han fet perdre un munt de temps.

Tot i amb això he arribat a casa amb 1h 9m a una mitja de 23,3km/h, que està molt bé. No crec que hagués arribat a la mitja de 24km/h, però m’hagués quedat proper. La distància de 26,87km amb un desnivell positiu de 588 metres i negatiu de 595 metres. La mitja cardíaca alta, de 149 ppm que és el meu 86% i una màxima de 169 ppm que és el meu 98%. La cadència mitja de 80 rpm, en el meu cas el consum energètic ha estat de 1180 calories, i calor, mínima de 23 graus i màxima de 28 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 26964 m
Total climbing: 640 m
Total descent: -639 m
Download file: 17_08_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix