Aquest matí de divendres, últim dia de les vacances, ja al Garraf, he sortit amb la gravel, amb la Niner RTL9RDO a fer La Morella.

He pujat la Fita, Mas Mayol, Holandesos, Casa Nova i he anat cap a Can Lluçà per agafar el desviament a l’esquerre, després de la cadena, per anar a buscar el pàrquing del Rat Penat.

He pujat per carretera fins el pàrquing de la Morella, i passant la cadena, he pujat fins a dalt de tot.

Foto de rigor i tornada.

He baixat bé i ràpid fins el pàrquing del Rat Penat, allà he sentit un soroll, un forat a la roda de davant. He fet girar la roda fins que el líquid ha sortit i tapat el forat.

He esperat uns minuts i avall, el mateix camí d’anada, però de tornada.

He arribat a casa amb 32,33km que he fet amb 1h 36m a una mitja de 20,1km/h, un desnivell positiu de 761 metres i negatiu de 739 metres. La cadència mitja de 74 rpm, la mitja cardíaca de 130 ppm que es el meu 75% i una màxima de 164 ppm que es el meu 95%, en el meu cas el consum energètic de 1231 calories i calor, no tanta com a Villanueva de Jiloca, però allà és molt sec, aquí hi ha molta humitat i he suat molt. M’ha donat 19 de mínima i 27 de màxima.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 32432 m
Total climbing: 842 m
Total descent: -846 m
Download file: 14_08_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix