Ahir dilluns em vaig apropar a TopFun, a Caldes de Montbui, perquè el Francesc em fes un cop de mà i mirar d’arreglar el cargol trencat de la bieleta que aguanta l’amortidor per la part de dalt amb el basculant.

El diumenge de tornada de la ruta, em vaig adonar que el cargol sortia una miqueta, el vaig mirar de cargolar, però per molt que cargolés, la rosca no girava, i vaig adonar-me que el cargol estava partit, la meitat estava dins de la bieleta, la part de rosca, i l’altre part venia només arrepenjada, amb tot el patiment de la bieleta que treballava només una banda i forçada.

Em vaig espantar bastant, tot s’ha de dir, si hagués cedit la bieleta i hagués saltat l’altre meitat del cargol que no duia rosca, s’hagués plegat la bici, el triangle del basculant de darrera hagués tocat el seient, clavant la roda que hagués tocat el quadre i rebregant el canvi a dins, amb la conseqüent caiguda, que segurament hagués estat greu.

Ja feia unes 4 o 5 sortides que sentia un soroll, un grinyol al basculant i l’any passat vaig fer canvi de rodaments de tota la bici, i refer els amortidors també, era estrany.

Menys mal que no va passar res greu i ahir un cop treta la bieleta i muntada a un suport sobre la taula, amb unes alicates de punta fina, vàrem aconseguir treure la part de la rosca trencada i canviar el cargol, varen ser 15 minuts, no més.

Avui he sortit, pujada al Collet de la Fita a bon ritme, he anat cap als Holandesos, baixat per la Casa Nova cap a Jafra, pujada per la trialera del revolt fins a Jafra i caiguda per la trialera de sobre del pàrquing de Jafra fins a la riera, d’allà cap a la pista de La Fassina fins als Massets de Dalt.

He agafat el corriol que et dur a la trialera de pujada, a l’esquerre després del pi, passant la cadena, i un cop a dalt, creuar la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i baixar per la trialera de darrera.

Encarar la pista que baixa a Mas Milà, i pujar pel corriol de l’esquerre, després de la cadena, cap a Can Pere de la Plana. Baixada per la Granja Escola, i cap a Sitges, passant per la pista que va a Sant Pere de Ribes, Caprabo i a casa.

He arribat a casa amb 24,43km que he fet amb 1h 27m a un ritme de 16,8km/h, un desnivell positiu de 543 metres i negatiu de 544 metres, una cadència mitja de 71 rpm, una mitja cardíaca de 124 ppm que es el meu 71% i una màxima de 160 ppm que es el meu 91%, un consum energètic en el meu cas de 977 calories, una potència mitja de 187W i una màxima de 1165W, bona temperatura, mínima de 10 graus i màxima de 23 graus, tot i que a les fondalades hi havia molta humitat i semblava que fes més fred.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 24565 m
Total climbing: 593 m
Total descent: -592 m
Download file: 02_06_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix