Aquest matí he sortit amb bici, m’he llevat a les 5, he tret la Greta a passejar i a les 6 estava ja llest per anar al carrer. Hi havia ganes de trialeres.

Avui donen pluja, per tan, al llevar-me i veure que no estava mullat, he pensat en marxar i molt serà que em mulli.

La última sortida va ser el dissabte, vaig fer un Pantà de Foix, diumenge donaven mal temps i si, plovia, però hi havia ones, així que vaig anar al mar. Dilluns vaig sortir a córrer, després de 2 meses, vaig anar com si hagués sortit 2 dies abans, es més, baix baixar la fita en algun punt a 3m 15s, que es una bajanada per mi, em va donar el meu quilòmetre més ràpid i la meva milla més ràpida.

Això si, dimarts em feia mal tot el cos, unes tiretes que no podia aguantar-me. No vaig sortir, vaig tornar al mar, seguia havent-hi ones, però no feia vent, estava bé.

Ahir dimecres, vaig fer una classe d’spinning de 45 minuts, per fer cardio i deixar descansar les cames.

Avui he sortit, encara m’he notat les cames cansades, però he pensat de no anar al màxim i llestos.

He pujat la Fita, encara de nit, ha començat a clarejar al arribar al collet de la fita, caçadors i cap a Can Lluçà, per baixar després dels Holandesos a l’esquerre, per la casa nova fins al creuament de La Fassina i Jafra.

Pujada cap a Jafra, però he baixat per la trialera que hi ha a la següent entrada, pujant cap a la Plana Novella, passant la cadena de l’esquerre, al poc d’uns metres, hi ha un corriol estret a l’esquerre que planeja i després baixa, es una trialera molt maca.

Un cop a baix, riera fins a la pista de la Fassina als Massets de Dalt, i cap als Massets. Un cop he arribat als Massets, a l’esquerre després del pi, passada la cadena, hi ha el corriol que puja, es una trialera de pujada que esta un pel feta malbé de l’aigua, diguem que “t’ho has de creure”, però es pot fer sencera sense posar peu.

Un cop a dalt, seguim la pista recta cap a la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins, creuem la pista i baixem per la trialera que hi ha al darrera, cada cop m’agrada més aquesta trialera, tot i que té un punt de perill, bàsicament de relliscar, no crec que em fes gaire mal.

A baix he girat a la dreta, per anar a buscar la pista de Quatre Camins cap a Olivella, i pujada a Quatre Camins.

Allà he agafat el corriol que va cap a Can Grau, es el GR5 també conegut com “el tornillo”.

M’encanta aquesta trialera de pujada, es dura, tècnica i explosiva. Com sempre no he pogut pujar l’esglaó del mig. Seguiré intentant-ho, cada cop que passo, pujo un pel més i veig per on he de passar el proper cop.

Un cop passat aquest punt, la resta, es factible sobre la bici, has de fer equilibri i força, però es pot fer sencera fins arribar a la carretera.

Allà he baixat cap a la Plana Novella, he trobat 2 cotxes, els 2 primers humans del dia.

Un cop he arribat al creuament de la Plana Novella a la dreta i Begues a l’esquerre, he seguit recte, després de la cadena, cap a Vallgrassa.

He sentit un altre cotxe que passava per la carretera del Rat Penat, un altre humà d’hora al matí, que suposo que va a treballar.

He creuat la carretera, he passat per sota la cinta que tenca el pàrquing, i a la dreta, per anar a buscar el corriol que baixa paral·lel a la pista, que es converteix en una trialera molt divertida, que també te l’has de creure, sobre tot al final.

Un cop a la pista de nou, uns metres més endavant, hi ha un altre trialera a la dreta, aquesta es molt més senzilla i ràpida, però més llarga i bonica també.

Al final et deixa a una masia i a la pista que després de passar la cadena, surts a la pista dels Holandesos a Can Lluçà.

He fet via cap als Holandesos, i he vist els primer ciclistes, un grup de 3 que els he vist altres dies sortint amb grup també, son del poble, els conec. Ens hem saludat i he seguit tornant.

He trobat un parell més de ciclistes en el meu sentit, que els he passat, anaven molt lents, com de passeig amb bicis molt velles i senzilles.

Un cop a la pista principal he encarat els Caçadors per tornar cap a Sitges, he trobat un parell de ciclistes més i un tercer que m’ha espantat.

Just al revolt de les Basures, l’he agafat per fora, error meu. M’he trobat de cara un noi, d’uns 35 a 40 anys, amb auriculars posats, sense casc i amb xandall, mirant el plat de la bici. Li he hagut de fer un crit bastant alt, no m’ha vist fins al final, sort que ha parat, sinó piquem de cara.

No es pot sortir a la muntanya amb bici i auriculars i sense casc, es imprudent per tu i pels altres.

He trobat un parell més de ciclistes, ambdós sense casc ni guants, sabatilles d’esport i amb bicis del Decathlon, de les més senzilles. També un parell de noies corrent de baixada amb un gos.

He fet la trialera de la baixada del Collet de la Fita, la del revolt.

Baixant he començat a veure molta més gent, suposo que la gent surt a fer esport a les 8 del matí, abans es massa d’hora.

He arribat a casa amb 34,05km que he fet amb 2 hores 6 minuts, a una mitja de 16,1km/h, amb un desnivell positiu de 784 metres i un negatiu de 797 metres. Una mitja cardíaca de 131 ppm que es el meu 75% i una màxima de 162 ppm que es el meu 93%. Una cadència de 76 rpm, una potència de 195W de mitja, una màxima de 1112W i un consum energètic en el meu cas de 1483 calories, la temperatura bé, fresqueta. Mínima de 11 graus i màxima de 19 graus.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 34257 m
Total climbing: 863 m
Total descent: -862 m
Download file: 14_05_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix