Aquest matí havíem quedat a les 7:30 al Caprabo, ens hem escrit mitja hora abans i hem decidit sortir el Jorge i jo només, la pluja ens ha respectat.

Hem pujat la Fita, hem decidit fer pista i evitar trialeres, ja que ha fet un xàfec molt fort a mitja nit i no teníem gaire clar el nivell de fang que podria haver-hi, però res, molt poca cosa.

Un cop a dalt de la Fita hem anat pedalant fins a l’entrada de Mas Quadrell i hem baixat fins a Vallcarca. Estava sec, no havia plogut gens o estava complertament sec, per tan havia plogut molt poc.

A Vallcarca ja es veia un pel més mullat, però no pas com a Sitges. Hem pujat fins a Campdasens passant per Can Granda, el terra estava moll, però es podia circular molt bé, sense faig.

Un cop a dalt, veiem ja Can Llucà, hem fet la foto de rigor i hem seguit baixant per girar a la dreta per anar a buscar la carretera del Rat Penat i Vallgrassa.

Un cop a la Plana Novella, hem agafat la carretera cap a Can Grau per anar a mà esquerre cap al Castell Budista i entrar de nou al Parc Natural del Garraf.

Aquí, just quan estàvem de nou ens ha començat a ploure una miqueta, però han estat 2 gotes, no ha arribat a caure si 4 gotes.

Un cop hem arribat a Jafra, hem girat a la dreta, per agafar el corriol que baixa fins als Massets, estava molt sec, i dels Massets de Dalt pel corriol que va pel costat de la pista i que puja a Quatre Camins fins a dalt de tot.

A mi m’ha costat molt la pujada aquesta, habitualment la faig sense fer peu i avui he fet peu 3 cops com a mínim, relliscant de darrera sobre les pedres.

Un cop a dalt, sortida per darrera, creuant la pista i caient a les vinyes de darrera per la trialera, que tot i estar humida, hem baixat bé.

Des d’allà per pista, baixant deixant l’entrada a Can Pere de la Plana a l’esquerre i baixant cap a Mas Milà, fins que trobes a l’esquerre una entrada que et torna a dur de nou cap a Can Pere de la Plana.

Des de la urbanització, ja tornant, hem baixat cap a Sant Pere de Ribes per anar a agafar un tros de riera i cap a l’autòdrom, per arribar a Sitges pel Vinyet.

El Jorge viu a Can Pei, s’ha quedat allí i jo de tronada cap a casa pel passeig.

He arribat a casa amb 42,98km que hem fet amb 2 hores 32 minuts, a una mitja de 16,9km/h, amb un desnivell de 784 metres positius i 771 metres negatius, una mitja cardíaca de 123 ppm que és el meu 71%, i una màxima de 159 ppm que es el meu 91%. Un consum energètic de 1472 calories, una cadència mitja de 73 rpm, una potència mitja de 161W i una temperatura alta, mínima de 16 graus i màxima de 21 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 43272 m
Total climbing: 884 m
Total descent: -897 m
Download file: 20_10_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix