Aquest matí hem quedat a les 7:30 al Caprabo, volia anar fins a Begues i tornar des de la pujada de la Mola, abans d’arribar a Olesa de Bonesvalls. Ahir no havia confirmat ningú quan el vaig ficar al llit, vaig pensar que potser hi aniria sol, però no, érem 5 aquest matí.

El Santi va confirmar cap a mitja nit, ens veiem a les 8:15 al pàrquing dels Budistes. El Damià ha confirmat al mati i en Joan Manel ha dit estic aquí, quan encara no havíem arribat la resta. També ha vingut el Jorge. Hem trobat el Pedro, però no s’ha vist amb cor de venir amb nosaltres, ha pujat la Fita amb nosaltres i ha fet una sortida més curta.

Hem baixat directe cap a Jafra, no hem fet Holandesos, anàvem per feina i justos de temps. Hem arribat a la Plana Novella que devien passar uns minuts de es 8:15, però error nostres, no hem entrat al Monestir Budista, sinó que directament hem anat per darrera i no hem trobat el Santi. L’hem trucat al creuament de Vallgrassa, just abans de començar a pujar.

El Jorge no es veia amb cor de seguir-nos, però al final l’hem convençut. Hem anat bé, potser hem hagut d’esperar un pel, però poca cosa.

Hem anat fent via cap a Begues i just a la casa que hi ha a la dreta, abans de la última baixada, hem agafat el corriol que primer puja un pel i després baixa. Però en contes d’anar per la dreta, hem anat per l’esquerre, es un camí que havia fet amb el Santi una cop i amb el Fer un altre.

Es un corriol que puja i baixa, sense cap secret, que acaba creuant després d’una cadena una pista que puja, i que et deixa a la pista que agafem habitualment per anar cap a Olesa de Bonesvalls, però no entrem a Begues.

Hem fet la trialera de rigor baixant, es molt divertida, però la segona part, després de creuar la pista, l’han deixada molt planera.

Un cop a la carretera de Olesa, hem fet els 500 metres de rigor i a la dreta, pujada cap a la Mola. El Joan Manel no recordava la pujada, té un punt interessant, i ens ha passat al Damià i a mi amb el 34 a davant i del 50 de darrera, encara li quedava un pinyó. Jo he pujat amb tot posat, i duc un 32 ovalat a davant.

Al final, ha acabat pagant ser un pel agosarat a l’inici, té un desnivell important d’entrada, tot i que després baixa, però segueix pujant.

Hem parat a fer la foto de rigor just al creuament a la dreta, deixant la pista que puja a La Mola a l’esquerre. Després de la foto de rigor, baixada fins anar a trobar la pista de Olesa de Bonesvalls fins a Can Grau. Hem pujat per pista fins arribar a Can Grau i d’allà hem anat a buscar el GR5 (tornillo) fins a Quatre Camins.

Aquí el Jorge ha baixat molt millor, li agrada més aquest tipus de terreny i trialeres. Des de Quatre Camins cap a Can Pere de la Plana, per baixar per la trialera que hi ha a mà esquerre fins a baix als Massets de Dalt. Hem baixat per la trialera del mig, no la que pugem habitualment.

Ja anàvem un pel justos de temps, hem agafat pista cap a La Fassina i d’allà cap als Caçadors i baixada per La Fita cap a Sitges.

El Santi no ha baixat, ha agafat un corriol de tornada cap a casa, la resta hem fet via cap a casa.

He arribat a casa amb 47,29 quilòmetres, que hem fet amb 3 hores 4 minuts pedalant. Contant que hem sortit a les 7:35 aproximadament i he arribat a casa a les 11:15, haurem estat uns 45 minuts de parada, entre una cosa i l’altre. La velocitat mitja de 15,4km/h, el desnivell de 1057 metres positius i de 960 negatius. El consum energètic en el meu cas de 2004 calories, la mitja cardíaca no es correcta, fa una setmana que noto que la cinta de pit no em dona bé els batecs, em diu que estic descansat quan vaig traient el fetge per la boca. La mitja de potència de 181 W, la màxima de 915 W, la cadència mitja de 72 rpm, prou bé.

Aquí us deixo el track d’avui, dimecres si no plou molt, més.

Total distance: 47669 m
Total climbing: 1169 m
Total descent: -1167 m
Download file: 08_09_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix