Aquest matí, diumenge 1 de setembre, hem quedat a les 7 al Caprabo per fer alguna ruta, per definir, però per estar de tornada a les 11 com a molt tard, jo tinc gent a casa a dinar. Érem el Fer, el Santi, el Damià i jo. Al final ens ha sortit una sortida curta de trialeres.

Hem pujat la Fita, holandesos i baixada per la casa nova fins a Jafra. El Santi venia molt lent, excessivament lent avui. El Damià i jo hem hagut d’esperar el Fer i el Santi massa estona, però fins i tot baixant la casa nova fins a Jafra.

Hem pujat cap a Jafra, però hem baixat per la trialera de la cadena, la que hi ha a l’esquerre despès de l’estrada de Jafra, pujant a la Plana Novella.

Jo anava primer, el Damià després que suposo que en algun moment ha deixat passar el Fer i el Santi més endarrere.

Aquí he tingut un petit problema amb un arbust, que ha picat al manillar i m’ha girat al manillar, he sortit disparat i he picat amb pedra a terra. No m’he fet mal, i que hem parat un parell de minuts que m’han anat molt bé. Cop sec, un petit bony al braç i uns blaus que em sortiran a la cama dreta, la bici perfecte.

Hem seguit baixant fins a la riera, per aparèixer a la pista de la Fasina als Massets de Dalt. Pujada als Massets i a l’esquerre, pel corriol que puja amunt. El Damià darrera meu, ha pujat molt millor amb el plat ovalat que amb el rodó, content.

Un cop a dalt, seguim recte i anem a la pista que puja a Quatre Camins, la creuem i ens deixem anar per la trialera que hi ha a darrera. El Damià l’ha feta a peu, i aquesta l’ha baixat a sobre la bici, que jo l’he vist. Avui no era el dia.

D’allà, avall cap a Can Pere i a la dreta, pujada cap a Olivella. Just abans d’arribar a la masia que hi ha al cim, hi ha un corriol un pel tapat que surt a l’esquerre, molt bonic. Jo el vaig fer amb el Santi i el Damià, el Fer no l’havia fet i li ha agradat molt.

Un cop a baix de tot hem seguit baixant per anar a trobar el corriol que fem quan venim del Mas d’En Giralt per anar a fer les Gunyoles, no l’havíem fet mai en sentit contrari. Té un parell de punts que no es pot passar bé, hi ha un reguerot massa gros, però són un parell de metres només.

Hem anat fins al Mas d’En Giralt i hem creuat les vinyes per pujar a la carretera d’Olivella, per agafar-la en sentit Sant Pere de Ribes. Es puja i quan es comença a baixar, a la dreta, al primer revolt que hi ha a l’esquerre, hi ha un camí que esta tancat amb una cadena, amunt.

Es una pista que vàrem fer el Santi i jo fa mesos, un dia que estava tot molt moll. La pujada es dura, molt dura, com que hi ha un tros que si perds equilibri, has de fer peu, no es pot tornar a pujar.

Un cop a dalt, hi ha un corriol que segueix recte, que es el que coneixíem, però el Santi volia fer el camí de la dreta, no l’havia fet, nosaltres tampoc. Hem pujat, bé, ha pujat, la resta a peu, una pujada molt empinada i amb poc grip, que cal més tècnica que no pas força bruta.

Un cop a dalt, hem trobat un grup de motoristes d’Enduro, ens han dit que hi ha sortida a la carretera de Canyelles. Hem seguit i hem baixat. La trialera de baixada es exageradament dura, es pot fer, tot i que en algun punt has de fer peu i caminar. Hi ha la opció Santi “que xulo” i la opció Damià “jo baixo a peu”, i després les opcions del Fer i meves, que son entre mig.

Un cop a baix, hem anat a sortir al Carnívor, al restaurant. D’allà fins a Sant Pere de Ribes per carretera, on hem deixat el Fer i el Santi i el Damià i jo hem tornat per la riera i per l’autòdrom cap a casa.

En total m’han sortit 33,79km que hem feta amb 2 hores 22 minuts, a una mitja de 14,2km/h, un desnivell positiu de 617 metres i negatiu de 544 metres. En consum energètic ha estat de 1358 calories, una mitja cardíaca de 110 ppm que és el meu 63% i una màxima de 154 ppm que és el meu 89%. La cadència mitja de 71 rpm, la potència mitja de 159W i de temperatura bé, mínima de 16 graus i màxima de 31 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 34771 m
Total climbing: 768 m
Total descent: -776 m
Download file: 01_09_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix