Aquest matí de diumenge hem quedat a les 7:30, jo havia d’estar a casa d’hora. A les 11 hi havia la Motra de Balls Blancs de la Festa de Santa Tecla i volia sortir amb bici, però estar a les 10:00 a casa. A les 7:30 estàvem al Caprabo el Jorge, el Joan Manel i jo, el Santi havia confirmat a les 7:50 a Can Lloses a Sant Pere de Ribes.

Hem anat fent via cap a Sant Pere de Ribes, hem sortit tard, però el Santi també ha arribat tard, no eren les 8 encara, però faltava poc. Hem agafat la carretera d’Olivella, per anar fins a l’entrada del Mas de Can Giralt, per després seguir pel corriol de darrera que va paral·lel a la riera fins a Can Suriol, ja al final de la carretera d’Olivella.

Allà hem entrat de nou a la pista que et dur cap a Les Gunyoles. Hi hem trobat més fang del normal, suposo que la pluja de divendres encara no estava evaporada o la terra no l’havia agafat encara, però res que no ens permetés pedalar.

Hem arribat a Les Gunyoles a un ritme tranquil, però bé. El Jorge s’ha perdut, ha entrat al poble, no ha agafat el desviament i el Santi que anava al darrera no s’ha adonat. Diguem que hem perdut uns minuts, però pocs. El Santi ha tornat endarrere fins que l’ha trobat i hem pogut fer la foto de grup.

La pregunta de la foto de grup es: Qui tenia gana?

Després hem baixat cap a l’Arboçar de Dalt i hem anat tornant, ha a diferent ritme, cap a Can Trabal primer, on ens ha xispejat, hi plovia un pel i després fins a Mas Milà, ja al final. Allà hem agafat la carretera i fins a Can Lloses de nou, per anar cap a Sitges pel mateix camí de l’anada.

He arribat a casa amb 44,71km que hem fet amb 2 hores 30 minuts, a una mitja de 17,9km/h, amb un desnivell positiu de 713 metres i 720 metres negatius. Una mitja cardíaca de 126 ppm que es el meu 72% i una màxima de 160 ppm que es el meu 92%, ritme tranquil.

M’he muntat el Rotor 2InPower que et permet saber la potència per cada cama, el vaig estrenar ahir i es interesant veure com soc molt més eficient amb la cama esquerre que amb la dreta, genero més potència i tinc millor Torque i Smoothless. Hauré de millorar la cama dreta, per se igual d’eficient. La potència mitja de la ruta ha estat de 166W i una màxima de 1063W a la pujada final, com sempre. El consum energètic ha estat de 1500 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 44972 m
Total climbing: 817 m
Total descent: -819 m
Download file: 15_09_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix