Aquest matí, inicialment no anava a sortir, però al final, m’he presentat a les 7:30 al Caprabo, érem un Munt de gent. Potser haig de faltar habitualment, a veure si som més com avui. Érem el Santi, el Joan Manel, el Xavi, el Fer, el Carlos, el Mario i jo. No teníem ruta planificada, el Santi volia anar cap a Sant Pere de Ribes, i anar a buscar la urbanització de Can Mitjans, sobre de Santa Susana i tornar.

Hem encarat Sant Pere de Ribes, hem anat a parar a Can Lloses i d’allà per carretera cap a Olivella, agafant a la dreta la pista que et dur a Mas Giralt. Seguint el corriol que hi ha, vas a parar a sota de Mas Milà, al camp de futbol i d’allà cap a Olivella, per camí que va vorejant la riera, passant Can Suriol i seguint per la pista que va al costat de la carretera fins arribar a veure Olivella. D’allà hem entrat, per pista, cap a Santa Susana, però al cap d’una estona, a l’esquerre hi ha un corriol que baixa fins a la riera i que va vorejant la riera fins arribar a la pista que puja de Santa Susana a Can Mitjans.

Es un corriol molt divertit, es ràpid, no té cap perill, es estret i no hi circula massa gent habitualment. Hem arribat a la pista que puja a Can Mitjans, ens hem reagrupar i hem pujat fins arribar a la urbanització, que pertany a Avinyonet del Penedès.

Sortint del poble, hi ha a la dreta una pista que baixa fins a unes vinyes i que a la part de darrera de les vinyes segueix per un corriol estret, que planeja bastant, ràpid i molt divertit, que acaba duent-te a la pista de Can Gran a Olesa de Bonesvalls, just abans de començar a pujar cap a Olesa. La pega d’aquest corriol, es que hi ha un cartell on avisa que no es pot passar del 1 de gener al 30 de juny, ja que hi ha cria d’ocells. El problema es que on hem pogut buscar una alternativa, per temps, i hem decidit passar-hi, sense fer gaire soroll i sense molestar gaire la fauna i flora, saben que no ho havíem de fer.

Hem arribat a la pista, ens hem reagrupar, foto d’equip i tornada per la pista, pujant cap a Can Grau i deixant l’Avenc de l’Esquerrà a la dreta. Des de Can Grau, hem seguit pel GR5 fins arribar a Quatre Camins. Molta gent avui, es un camí molt pedregós, que a mi personalment m’agrada, però que no es gaire normal trobar ciclistes pujant, i avui n’hem trobat un bon grapat, amb 2 o 3 grups poden haver passat pujant unes 10 persones, que es bastant.

Un cop  Quatre Camins, ens hem reagrupat de cop i hem anat cap a la urbanització de Can Pere de la Plana, per deixar-nos caure per la trialera que hi ha a l’esquerre i que et dur als Massets de Baix, hem tornat pel GR92 de la Cova Negra, per anar cap a Sant Pere de Ribes, on abans d’arribar-hi, ens hem acomiadat del Mario, el Carlos i el Fer i la resta hem fet via cap a Sitges.

Si no hagués sortit avui, m’hagués perdut una ruta molt divertida, la sensació que hem tingut uns quants que ho hem comentat, ha estat la mateixa, molt xula.

He arribar a casa amb 44,74km que he fet amb 2 hores 56 minuts, a una mitja de 15,2km/h, una màxima de 47,2km/h, un consum energètic en el meu cas de 2082kcal, una mitja cardíaca de 125 ppm que es el meu 71% i una màxima de 162 ppm que es el meu 93%, una mitja de cadència de 73rpm, un desnivell positiu de 846 metres i un negatiu de 856 metres.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 44672 m
Total climbing: 954 m
Total descent: -966 m
Download file: 27_05_2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix