Aquest cap de setmana no puc sortir el diumenge, es Corpus i s’ha d’ajudar a fer la catifa de flors del carrer, per tan vaig proposar al grup sortir jo el dissabte, si hi havia algú que pogués i volgués i la resta sortiran demà diumenge. Tenia al cap fer Les Gunyoles, es una ruta ràpida, de pista i aquesta setmana he sortit 3 dies, per tan, afegir kilòmetres em va bé per agafar forma.

Al matí m’ha dit el Xavi, el pintor, que no vindria i el Gaizka em va dir ahir que encara no tenia la bici llesta, el Sergi tampoc podia avui, així que cap a les 6 m’he llevat i he sortit de casa a les 7 menys 10 del matí, aproximadament. He encarat el Caprabo, no hi havia ningú, no esperava a ningú, i he marxat cap a Sant Pere de Ribes, cap a Can Lloses. D’allà per carretera fins a Mas del Giralt, i seguint pel corriol de darrera fins al camp de futbol de Mas Milà, seguint el corriol que va paral·lel a la riera fins a Can Suriol, ja a la carretera d’Olivella.

D’allà ja entrés a la part més pistera que et dur fins a Les Gunyoles. Com que fa dies que no plou, els vasals d’aigua que hi ha habitualment estaven secs, per tan, es podia anar més ràpid, no calia passar pel lateral. He seguit fins arribar a Les Gunyoles, he arribat amb 1 hora i 16 minuts, un bon temps per mi. El temps estava lleig, núvol i pendent de ploure en qualsevol moment. He pujat fins a veure Vilafranca del Penedès i he baixat fins veure Arboçar de Dalt, allà he parat per fer un parell de fotos.

La tornada es molt més ràpida que l’anada, es passa per l’Arboçar, per Can Trabal i s’arriba a Mas Milà a la part de darrera, es creua la urbanització per anar a buscar la carretera d’Olivella i camí de Can Lloses de nou, la tornada pel mateix camí que l’anada.

He arribat a casa amb 44,56km que he fet amb 2 hores 13 minuts, a una mitja de 20km/h, una velocitat màxima de 50,2km/h, un consum energètic de 2076kcal, una mitja cardíaca de 137 ppm que es el meu 78% i una màxima de 162 ppm que es el meu 93%, una cadència mitja de 81 rpm, perfecte, de llibre. Un desnivell positiu de 786 metres i 803 metres de negatiu.

He sortit de casa tranquil·lament, però a mida que he anat pedalant, he anat agafant més velocitat i he acabat tornant al màxim que donava.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 44337 m
Total climbing: 883 m
Total descent: -903 m
Download file: 02_06_2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix