… que se llama Farala y es divina 😎

El dijous vaig anar a Top Fun a pel quadre de la Niner Jet9RDO v3, que té una geometria molt més interessant que la v2 que tenia.

Em volia vendre la bici i fer-li un canvi sencer, perĂČ em pagaven “res” per la meva, aixĂ­ que quadre nou i aprofitem la resta que funciona bĂ©.

La Fox Kashima 34 de davant la vaig dur a revisar sencera a DRS ara fa un parell de setmanes, va super fina ara i amb el quadre nou tinc l’amortidor de darrera nou tambĂ©, per tan es qĂŒestiĂł de canviar components i llestos.

El dijous vaig deixar-li la bici i el quadre al Fer a BikeIT, a BCN.

Tenia una estona, vaig posar el radi que va trencar-se el dimecres i tubelitzar-la de nou, neumĂ tic nou a darrera, un 2.25 amb el “xurro” de rigor, la llanta la vaig canviar a inicis d’any i ja dur algun cop, perĂČ res important.

El divendres em vaig apropar a BikeIT per fer el canvi i desprĂ©s d’algun mal de cap inesperat, vaig sortir amb bici nova, pendent de utilitzar el dissabte la dinamomĂštrica a casa per deixar els cargols al parell de collament (par de apriete) que marca el fabricant. TambĂ© el SAG de l’amortidor de darrera i poc mĂ©s, avui diumenge he sortit a provar-la.

Hem quedat a les 7 al Caprabo, sabia que només hi seria jo i a les 7:20 amb la resta a Ribes, ha confirmat el Santi i allí estava, a la plaça de la Vila.

Hem anat cap al Castell i cap a la Mahle a Vilanova, per pujar cap el Mas de l’Artis per pista.

La bici bĂ©, una sensaciĂł estranya al manillar, suposo que s’ha de posar tota ella a lloc a mida que vagi rodant.

Des del Mas de l’ArtĂ­s hem pujat el Fondo de les Oliveres, volia veure que tal de pujada amb el quadre nou i molt bĂ©, puja molt millor que l’altra, molt content.

Un petit problema amb el cable del canvi, que arreglarĂ© aquesta setmana vinent, el cable es mĂ©s gruixut que la funda, per tan, no va fi i el canvi li costa baixar perquĂš la pressiĂł de la molla no es prou forta, perĂČ es el cable, ja sĂ© on es l’error.

Hem arribat a dalt del Fondo de les Oliveres i hem pujat per la pista encimentada cap a la Casa Alta primer i cap al Pic de l’Àliga desprĂ©s.

Molt sobtat de com puja, per pista també, amb el segon pinyó quan amb el quadre antic anava amb tot el ferro posat, molt bé.

Un cop hem arribat al creuament, la idea era baixar a l’esquerre cap a Daltmar, perĂČ com que anĂ vem el Santi i jo i a ell li van les trialeres mĂ©s que a mi, li he plantejat de pujar al mirador del Pic de l’Àliga i baixant a la dreta hi ha una trialera molt dura que va cap al pĂ rquing de la Facu, el Santi no l’havia feta mai.

Baixant va igual de bé que el quadre antic, baixa molt i molt bé, i puja millor, crec que he fet un bon canvi.

La trialera es molt exigent i l’Strava em diu que he fet PR baixant 😊

Un cop al pàrquing de la Facu, cap a Canyelles, per sortir a la carretera i per darrera de la benzinera per la pista que et dur fins a la urbanització Vora Sitges, per empalmar amb el “rampot” que puja al Montgrós.

Just a la part de la pujada mĂ©s exigent hem trobat una colla de 8 o 10 ciclistes de baixada, que ens ha obligat a canviar traçada, perĂČ tot i amb aixĂČ no he fet peu, he pujat amb tot el ferro posat, perĂČ he pujat bĂ©, millor que amb el quadre vell, molt content. AixĂČ si, amb el pols que m’ha arribat a 170 ppm que Ă©s el meu 98%, no hi arribo mai, per sobre del 97% es molt estrany en mi.

Baixada per anar a buscar la trialera del “formiguer” gegant que hi ha, on tambĂ© em diu l’Strava que he fet PR de baixada, baixa molt bĂ© aquest quadre i cap al Castell.

He tornat per l’autĂČdrom, el Santi als Viñedos ha marxat cap a casa, i per Rocamar, passeig i cap a casa.

En total m’han sortit 41,15km que he fet amb 2h 40m a una mitja de 15,4km/h amb un desnivell positiu de 889 metres i negatiu de 869 metres, cadĂšncia mitja de 72 rpm, potĂšncia mitja de 176W, mĂ xima de 677W, mitja cardĂ­aca de 128 ppm que Ă©s el meu 74% i mĂ xima de 170 ppm que Ă©s el meu 98%, 1941 calories de consum energĂštic i poca cosa mĂ©s, he sortit molt cansat de cames, mal al turmell dret de sortir a cĂłrrer el divendres i amb menys de 5 hores de son aquesta nit, tot i amb aixĂČ, content pel canvi.

Al arribar a casa he volgut comprovar que estigues tot on havia d’estat i no ho estava, la direcció no anava fina, com dura al girar molt. He penjat la bici i he desmuntat l’amortidor, fins tenir-lo a les mans.

M’he adonat que la cassoleta que va a la part inferior del quadre, que dur un adaptador era d’una mida mĂ©s estreta que la que hauria d’haver-hi posat, aixĂ­ que l’he treta i he posat la que dur el quadre nou, muntat tot de nou, ajustat de parell de collament i ara gira molt mĂ©s fina, demĂ  sortirĂ© a veure si ha canviat i segurament dimecres canviĂŻ el cable de canvi per deixar-la llesta per fer Pedals de Foc el cap de setmana vinent.

TambĂ© li he posat mĂ©s aire a l’amortidor de darrera, el SAG que diu que has de dur es massa tou, prefereixo tenir un 20% a un 30% de SAG, demĂ  veig com es comporta.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 41606 m
Total climbing: 954 m
Total descent: -945 m
Download file: 28_05_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botĂł de sota de la grĂ fica que diu “descargar” amb el botĂł dret del ratolĂ­ i “guardar link como”, et donarĂ  l’opciĂł de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquĂ­.

Digues si t'ha agradat

Comparteix