Aquest matí hem sortit en Joan Manel i jo, volíem fer quelcom ràpid, un parell d’hores com a molt.

Hem quedat a les 8 al Caprabo, hem pujat cap al Collet de la Fita, Basures, Mas Maiol i hem baixat cap a Vallcarca per Mas Quadrell

La pujada de la Fita l’hem feta a bon ritme, la part més planera, hem mirat de baixat pols.

Hem pujat cap a Can Granada per la pista encimentada, i després cap a Campdasens.

Hem tornat a fer un espring a la pujada fins al cim, quan es veu Can Lluçà.

Foto de grup, però sense baixar de la bici, i seguir de tornada.

Hem agafat el desviament a la dreta després de la cadena per anar cap a Vallgrassa, creuant la carretera del Rat Penat i avall cap a la Plana Novella.

Per carretera fins darrera del castell budista i tornada entrant de nou al Parc Natural del Garraf, baixada a Jafra, corriol del revolt a l’esquerre, aquest cop no m’he caigut 😉 i pujada per pista cap a Can Marcer, mirador dels caçadors, Basures, la Fita avall i cap a casa.

He parat el GPS amb 33,21km que hem fet amb 1h 41m a una mitja de 19,6km/h, amb un desnivell positiu de 764 metres i negatiu de 785 metres, una cadència mitja en el meu cas de 76 rpm, mitja cardíaca de 134 ppm que és el meu 77% i una màxima de 167 ppm que és el meu 97%. 210W de potència mitja, 1003W de màxima i un consum energètic en el meu cas de 1276 calories.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 33351 m
Total climbing: 817 m
Total descent: -827 m
Download file: 24_12_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix